boogerman Публикувано Ноември 16, 2004 Публикувано Ноември 16, 2004 Спомняте ли си кое беше първото нещо, което се научихте да свирите? При мен лично , това беше Fade to Black (началото ) и Stairway to heaven (пак началото) . Като ги поовладях за няколко дена си мислих, че съм станал най-добрия в Софийски регион и реших да се захвана със солата им... обаче :wow: :wow: :idea: бързо паднах обратно на земята и реших да се захвана с нещо по силите ми, като например Nothing else matters (естествено началото, както се досещате ) След това едно приятелче ме запозна с Чудният свят на КВИНТИТЕ и стана тя една :guitar: Това се случи някаде през далечната 1992 А при вас как беше??? Според мен този период си е нещо като първите седем години за едно дете. Цитирай
Mityata Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 При мене бешe Wherever I My Roam Цитирай
Mephistopheles Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Хах първото което изсвирих беше Fear of the dark, ама го изсвирих само на 6-та струна и дърпах само с показалец Цитирай
bulby Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Ами като ходех на уроци по класическа китара (5ти клас) първо се научих да свиря "Мила Моя Мамо" , а после Ода на Радостта на 2 струни (с акцент върхи първата ) А като си взех електрическа (4 години след като спрях да свиря) - май или "Smoke on the Water" или "God Save the Queen". Цитирай
antonium Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 първите ми парчета: sealed with a kiss и the house of the rising sun:))) еееххх беше доста отдавна) the house of the rising sun ми беше много трудно заради арпежа, ама от тогава немам проблеми с каквито и да било арпежи (става въпрос с пръсти). след това етюд#1 на вила лобос ми беше труден, ама се справих и с него после много ме кефеше baby i'm gonna leave you на цепелта; и гаджетата много се кефеха също после естествено анархията и след това забих в класиката, а там са адски много Цитирай
nio Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 битълсите зачитат ли се?омг иначе по-сериозното ми постижение, преди време, като започнах, беше zombie eaters на фейт. бях се върнал от няква почивка и не бях пипал китара от 2 седмици. седнах и както имах 5-6 часа свободно време я разнищих бърже. Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 1vite pesni.. Nirvana Polly i Oasis -- Wonderwall, posl doide Sublime sys Santeria Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 един кючек хахахахха :violin: :violin: е ами металика една песен построена върху една квинта Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Tfa e kitarna ninja :green: mnogo brutalna i zla Pozdravi na asenovgrad ot men i na vsi4kite grupi v kitniq vi grad I respect, mnogo si dobyr 4ove4e... Цитирай
Slinky Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Първото парче, което научих да свиря беше Boat on the river на Styx. Само че с българския текст на Мими Иванова. Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 абе е тва ханъма ли е УБИ МЕ!!! По темата : като тръгнах на уроци първото май беше " Тръгнал кос "(като за 5-годишна си е направо "Sometimes I fell like screaming" ).Оттам нататък-идея си нямам кое ще да е било.Всичките си ги бях вадила по слух в оная крехка възраст прохождащо-метълска и кой знае коя касетка първо съм ръчнала в касетофона изстрадал с мисълта"Я дъ видйим си'а - куйо е туй,дйет' на мйен ши ми съ опъни?" Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Абе - 'тръгнал кос' си е прогресив фолк бе Аз почнах с 'the 4 horsemen' Цитирай
musicman Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Абе - 'тръгнал кос' си е прогресив фолк бе хахаааааа ! това ме изкефи Цитирай
spotlight_kid Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 мила моя мамо и smoak on the water ми беха първите парчета а първото парче на което научих и точното соло беше Монолог на АХАТ Цитирай
Recommended Posts