motorbreath Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 ами началния риф на smoke on the water и то почнах на шега и понеже съм луд фен на металика след това ми хареса и научих Nothing else matters,Whiplash i Welcome home Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 интрата на scorpions like a hurricane,wake me up when september ends и limp bizkit stink finger по слух си ги научих Цитирай
Lord_Bad Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Nirvana - Come as You Are Hantov, ми я показа един след като се видях с Стага... Цитирай
TerminalFrost Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Мисля, че беше South of Heaven нa Slayer. Трябва да е било някъде през 1990. Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 мелодията на патето Яки. Бях 2ри клас, какво искате??? Цитирай
Sieger Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Леле, какви спомени ми върна тази тема Ами май беше нещо на Maiden! Fear Of The Dark май... не помня! Но сега като си помисля, че едно време гледах на солото на The Trooper, като на най-великото и сложно соло на всички времена ми става адски смешно! Цитирай
vlex Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Eric Clapton - Tears In Heaven... така и не я научих цялата Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Първата любов беше Smoke On The Water на шеста струна После издокарах част от интрото на Nothing Else Matters, а след като лека полека научих цялата Wake Me Up When September Ends, започнах да виждам, че в пръстите ми ляб има.. Към днешна дата обаче виждам преди всичко смъкнатата кожа на левия ми показалец и деформирания нокът на десния такъв вместо каквито и да било тестени изделия :green: Цитирай
kirk-hammett Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 (Редактирано) Еми то не беше само едно парче Но мисля че бяха на MetallicA - One и Jump In The Fire Редактирано Февруари 8, 2006 от kirk-hammett Цитирай
maringtr Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Май беше Lacrimosa - Ich Bin Der Brennende Komet Цитирай
Fender_str Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 На мен първото парче 1:1 беше саундтрака към осъдени души ,а иначе на Сигнал Късно е но само акорди Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 ква е тая работа да връщате хората назад във времето и да ги карате да си спомнят отдавна забравени неща.По добре пуснете тема кои какво ще вади не че нещо ама не си спомням кое ми беше пурвото парче Цитирай
solo5 Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 (Редактирано) Първата песен, която научих беше Лунен Лъч (яка пиянска песен) :green: :green: :green: :green: :green: :green: :green: "Лунен Лъч, Лунен Лъч земята озарява от кръчмата се чу пиянски глас Лунен Лъч, Лунен Лъч земята озарява от кръчмата се чу пиянски глас О да-да-да, о не-не-не О да-да-да, о не-не-не от кръчмата се чу пиянски глас" Редактирано Февруари 8, 2006 от solo5 Цитирай
funshits Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 (Редактирано) При мене бешe Wherever I My Roam Първото правилно нещо което изсвирих ми беше Нотинг елс медър и след него веднага Оффспринг - Дирти магик след това Годсмак - Сенрениту Роберт милес - чилдренс Черно фередже - АТА Черно Фередже - Бил клинтън БТР - Спасение Щурците - клетва и още няколко но не мога да се сетя иначе който има електричка нека пробва Продиджи - биитии просто велико се изпълнява на е китара Това всичкото се случи за 3 месеца Редактирано Февруари 8, 2006 от funshits Цитирай
Kelly Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 При мене бешe Wherever I My Roam Първото правилно нещо което изсвирих ми беше Нотинг елс медър и то интрото с 1,2,3 и 6-та струни свободни ли ?! ей на това много се дразня,какво всички се фукат "първото което изсвирих беше Nothing Else Matters" без изобщо да споменават ,че само интрото примерно,защото човек трябва да е някакъв рядък талант че от първо хващане на китарата да я изсвири барабар и със солото примерно. Цитирай
Recommended Posts