debelin Публикувано Май 22, 2008 Публикувано Май 22, 2008 Здравейте, попаднах случайно на вашия форум (за което съм щастлив), попрочетох това онова и смятам, че ще можете да ми помогнете в избора на микрофон за баща ми. Искам да го изненадам човека . Незнам от какво зависи избора на микрофон, за това ще споделя информацията, която намирам за важна и смятам, че ще ви упъти да ми помогнете. Наскоро навърши 50 години. Пее от гимназията още (имали са банда ). Към момента пее в заведения с жива музика. Изпълнява предимно народни и естрадни песни, увлича се понякога и по сръбската естрада. Парата, която мога да отделя е да речем около 500лв. Какво безжично мога да му взема на човека да се радва. Благодаря ви и нека музиката бъде с вас . Цитирай
Lee Отговорено Май 22, 2008 Отговорено Май 22, 2008 Здравей!Един Shure SM58 би вършил добра работа според мене.Само незнам дистанционния колко е сега.А с какво пее баща ти в момента? Цитирай
debelin Отговорено Май 22, 2008 Автор Отговорено Май 22, 2008 Здравей!Един Shure SM58 би вършил добра работа според мене.Само незнам дистанционния колко е сега.А с какво пее баща ти в момента? Здравей, за момента си прехвърлят един микрофон с колежката му, но за съжаление незнам що за машина е. Цитирай
Caruso Отговорено Май 23, 2008 Отговорено Май 23, 2008 (Редактирано) За тези пари няма нов микрофон който да си заслужава ако не е задължително да е безжичен си ок с бюджета Иначе по добре да потърсиш нещо на старо Баща ти е певец-има отношение към нещата - микрофона за него е като жена Не може ти да знаеш кое е най-добро за него Най- добре отидете в магазин (Динакорд в дружба има най-голям избор) и да пробва Успех! Редактирано Май 23, 2008 от Caruso Цитирай
Lee Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 Caruso те посъветва много добре.Наистина ако има възможност иди с него направо в магазина да видите заедно.е,разваля се ефекта от изненадата,ама то за доброПисах ти за тоя модел,защото е добро решение за подарък-изненада,няма да сбъркаш с него,ама пък няма и да е най-доброто.Кажи после какво сте избрали Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 Хмм.. сега тука ще наскачат да ме псуват ама какво ще кажеш за безжичен на Биема? За тия пари нов Shure ще вземеш, но ще е кофти клас - PG, за СМ58 ще ти трябват още толкова пари. Може да се помисли за някое АКГ, но добрите модели пак ще превишат бюджета ти. На старо не те съветвам да взимаш, не се знае колко пъти е изпускан, дали няма сменена шпула, захранване.. как работи ресийвъра в различни работни среди - тоест доста рисковано е. Успех! Цитирай
debelin Отговорено Май 24, 2008 Автор Отговорено Май 24, 2008 Хей, вие сте се разписали. Поговорих с него - за съжаление няма да успее да дойде до София, за да направим "спявката". Все пак след разговор и той се насочи към Shure. Така че това ще е марката. Държи също на безжичен, така че може да се наложи да вдигнем малко парата . Колко па аджеба да струва това SM58 ? Ще се радвам на адреси към локацията на магазините за които говорите. Благодаря за съпричастността и let da music play. Цитирай
Lee Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 Писах ти ЛС,виж си като разполагаш с време Цитирай
debelin Отговорено Май 26, 2008 Автор Отговорено Май 26, 2008 Малиииииииии, един господин ме застреля с 872лв. Цитирай
debelin Отговорено Май 27, 2008 Автор Отговорено Май 27, 2008 В крайна сметка купихме един AKG. Дано не е лош избор. Благодаря ви пак за помоща. Цитирай
Recommended Posts