the_gorer Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 (Редактирано) Avast - хоум едишъна е безплатен и много лек. Може би най-лекият антивирусен софт, който съм срещал. И освен това лови ранзи хак атаки, опити за кражба на мак адреси и прочее. Определено има файда. Иначе и аз навремето бях много отворен и не ползвах анти-вирусни програми, но едно кошмарно приключение ме убеди, че не съм чак толкова внимателен и че не е зле да има АВ. Редактирано Юли 3, 2008 от the_gorer Цитирай
MrDeath Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 При касперски има един пиниз, че след известно време ти блеклистват си ди кия и не може да се ъпдейтва, предполагам че преинстал с друг си ди кий ще помогне, но едва ли има смисъл. Новото АВГ е наистина много добро. Цитирай
Leclerc Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 - 1 за Синчу Машината е добре да е вързана към Нет-а, не постоянно, де, но на Уиндоус-а си му требат ъпдейтите, нъл` тъй!?? Avira AntiVir ми върши страхотна работа- няма буби, не товари машината с излишни процеси, евтина е - 26 евра на година-к`во му плащаш... Цитирай
Recommended Posts