МаНиаК Отговорено Май 21, 2008 Отговорено Май 21, 2008 Много ме кефи! Аерографът рулз Колко излиза горе-долу една такава рисунка, ако не е тайна? Тва златното малко контрастира, ама и то е ок Цитирай
Black Bird Отговорено Май 21, 2008 Отговорено Май 21, 2008 Kитарата е станала невероятна, поздравления!!! Цитирай
vlex Отговорено Май 21, 2008 Отговорено Май 21, 2008 Мен пък ме кефи контраста на златист хардуер със сивата тоналност на аерографията. Поздравления и със здраве да си пилиш Поздрави, Влад Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 21, 2008 Отговорено Май 21, 2008 Ейй, много яко! Чак на третото гледане видях, че мацката отпред има пентаграма на челото Само че трябваше да сложиш снимки и на страничните части на китарата - мрежестото към задната част и люспите на долния рог изглеждат покъртително яко Цитирай
Nevermore Отговорено Май 21, 2008 Автор Отговорено Май 21, 2008 Колко излиза горе-долу една такава рисунка, ако не е тайна? Границата е широка. При мен основата изискваше яка подготовка. Старият лак е дебел 3 мм и няма махане. До колкото знам всичко зависи от рисунката. Около 200-300 лв с подготовката, рисунката, лака и шлайфането. Но аз все пак пуснах темата не за да се фукам, а за да споделя задоволителния експеримент. Ако има форумци, които имат опит в сферата с аерографа и алтернативни арт технологии да споделят. Цитирай
dido73bg Отговорено Май 22, 2008 Отговорено Май 22, 2008 Много ти е добра китарата! Евала на майстора! С черен хардуер щеше да е по добре ама и така става! Със здраве да си свириш на нея Цитирай
shadow Отговорено Май 22, 2008 Отговорено Май 22, 2008 Много яко!Мен златния хардуер ме кефи! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Май 22, 2008 Отговорено Май 22, 2008 Отлична изработка! Ся, Гигър е ненадминат просто, но този арт му е достойна конкуренция. Хардуера си плаче за черен според мен, определено. Цитирай
Nevermore Отговорено Май 22, 2008 Автор Отговорено Май 22, 2008 Само че трябваше да сложиш снимки и на страничните части на китарата - мрежестото към задната част и люспите на долния рог изглеждат покъртително яко Гууд. Ето малко снимки от други ъгли: Феникс не е само красив, но и обажда чудесно. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 22, 2008 Отговорено Май 22, 2008 (Редактирано) A, най-накрая и снимка, на която си личи ясно отражението, та да се види и моя принос . Китарата изглежда още по-добре, така, като е сглобена. Наистина стана като в сайтовете на скъпарските фирми. Този лак много ми хареса - първия акрил, който успя да се полира "джам". Задължително ще питам художника за марката му. Редактирано Май 22, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Dikata Отговорено Май 23, 2008 Отговорено Май 23, 2008 браво!много яко е станало.зарибена хава! Цитирай
Raxus Отговорено Май 23, 2008 Отговорено Май 23, 2008 (Редактирано) много е яка станала...Тва със златистия хардуер направо ме разби...придава и още по уникален вид(освен яката картинка разбира се). поздравления,завиждам ти искренно... Редактирано Май 23, 2008 от Raxus Цитирай
the_gorer Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 На мен хем ми е жал за флейма (който всъщност е куилт), хем пък ме радва аерографията. Чудя се как ли се правят с аерограф тези ситните и фини мрежички, дето са в бекграунда зад основните детайли в графичната композиция, а същои тези, които вървят по външния ръб на китарата. Много са Гигърски и ефектни. Цитирай
Nevermore Отговорено Май 25, 2008 Автор Отговорено Май 25, 2008 Чудя се как ли се правят с аерограф тези ситните и фини мрежички, дето са в бекграунда зад основните детайли в графичната композиция, а същои тези, които вървят по външния ръб на китарата. С позволение на автора ще издам нещо от "кухнятя". Правят се мрежа-шаблон. Въобще доста подготовка изисква подобна творба и доста шаблончета. Цитирай
Overdrive Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 супер е! въпреки че и мен ме кефи флейма така изглежда уникално Цитирай
Recommended Posts