dark_row Публикувано Май 19, 2008 Публикувано Май 19, 2008 Здравейте! Трябва ми програма, с която да мога с помоща на клавиатурата да свиря и след това да записвам това, което съм изсвирил. Нужна ми е за съвсем кратки неща...не повече 10-20 секунди. Аз знам за D'Accord drums player, но не мога да намеря пиратска версия, а trial периода вече отмина. Ако някой има линк или просто знае името на такава програма, моля да каже каквото знае Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 FL Studio от край време си я има тая опция . Цитирай
dark_row Отговорено Май 20, 2008 Автор Отговорено Май 20, 2008 (Редактирано) Става въпрос за барабани...в темата не е пояснено, просто защото първоначално я бях пунал в раздела за барабани... Редактирано Май 20, 2008 от dark_row Цитирай
MR_STENCH Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 Клавиатурите, или поне моята, имат доста неприятно и често променливо време за реакция.... все пак е контролер за писане а не за свирене... Не знам как стои въпросът и с едновременното натискане на повече от един клавиш. Според мен е неудачно да се ползва с такава цел. Между другото... вместо да се опитваш да ги "хлопаш" с клавиатурата, особено щом става въпрос за 15 -20 секунди, защо просто не ги програмираш или "наредиш" както се казва на местният "диалект" ....? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 21, 2008 Отговорено Май 21, 2008 За първи път чувам за такива проблеми. Свиря в реално време и записвам с МИДИ кийборд през МИДИ вход или ЮСБ - ник'ви грижи... Цитирай
MR_STENCH Отговорено Май 21, 2008 Отговорено Май 21, 2008 Аз поне не видях никъде авторът да е написал "МИДИ кийборд" ....до колкото аз разбрах въпросът му става дума за "свирене" с клавиатурата на компютърът му и за нея ставаше въпрос в по-горният ми пост. Цитирай
Recommended Posts