jocker Отговорено Май 23, 2008 Автор Отговорено Май 23, 2008 ^За мен това тремоло е уникално грозно.А колко е функционално не зная,но щом е без заключване смятай колко е читаво. Правилно !Личен опит. Като казваш "личен опит", това означава че имаш такава китара или си свирил на такава или с подобно тремоло, така ли? Ако е така, моля те, сподели мнение и за другите качества на китарата! Аз пък мисля, че това тремоло придава много ВИНТИДЖ вид на SG- то и много ме кефи, засега само външно. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 23, 2008 Отговорено Май 23, 2008 Aми да ,притежавам Gibson Angus Young Signature SG и вибролата яко разтройва при употреба ,особено ако се използва като тремоло ,затова свалих рамото и го прибрах в кейса -където му е мястото. Иначе наистина е много ''ВИНТИДЖ'' и стои добре на sg-то,но само толкова. Цитирай
jocker Отговорено Май 23, 2008 Автор Отговорено Май 23, 2008 Aми да ,притежавам Gibson Angus Young Signature SG и вибролата яко разтройва при употреба ,особено ако се използва като тремоло ,затова свалих рамото и го прибрах в кейса -където му е мястото. Иначе наистина е много ''ВИНТИДЖ'' и стои добре на sg-то,но само толкова. Завиждам ти най- неблагородно!!! Ами тогава малкия също ще разкара рамото и дано останалото да е ок. Едва ли имаш други забележки към Гибсъна, или ...? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 Моят съвет е да си вземе такава без тоя ''вибратор''. Цитирай
bulby Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 има лечение - tune-o-matic stopbar Или в моя случай - 5 пружини и твърдо картонче под тремолото Цитирай
bony Отговорено Май 26, 2008 Отговорено Май 26, 2008 Ей го на: Баси ,тоя не знам педал ли е,ама доста добре свири! Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 26, 2008 Отговорено Май 26, 2008 японска мома ще да е. Не знам за свиренето,ама добре танцува Цитирай
jocker Отговорено Май 31, 2008 Автор Отговорено Май 31, 2008 Китарата е тук. Вече са приятелки с моята блондинка. Да се чудиш, коя да избереш за компания. Саунда е много по-различен от моя Скуайър, много твърд, остър, гаражен Ди Си саунд. Очакваме предатавянето и във ФУКНЯ. ТОВА Е Цитирай
kitaratapesho Отговорено Май 31, 2008 Отговорено Май 31, 2008 ^Ееееее, супер е! Сега остава младежа да я изкърти от свирене (не буквално, разбира се) Честито! Цитирай
Frosty Отговорено Юни 1, 2008 Отговорено Юни 1, 2008 Наистина е супер, но моля ви някой да изстръгне гадното тремоло Цитирай
jocker Отговорено Юни 1, 2008 Автор Отговорено Юни 1, 2008 Наистина е супер, но моля ви някой да изстръгне гадното тремоло Абе пробвахме да го махнем, ама то по-здраво затегнато от болтовете на джантите на Ситроена ми. Засега ще караме така. Цитирай
Recommended Posts