Kamenitza Публикувано Май 17, 2008 Публикувано Май 17, 2008 Здравейте пичове, нов съм във форума. Имам един малък проблем, ще се радвам ако ми помогнете да го разреша. Хмм, имам звукова карта DELTA1010LT, имам си и миксер MACKIE DFX 6, боксове BEHRINGER. Взех кабели. Всичко съм свързал, но немога да запиша сигнала който го връщам през миксера отново в картата. Значи, искам това което се чува на компютъра да влиза в миксера, ОК направил съм го, но искам също и обратния сигнал да влизат в звуковата карта, също съм го направил даже в менюто на делтата показва сигналите, но пък немога да го запиша сигнала в Cubase например. Иначе картата е много готина И още един въпрос за да ползвам програми като Amplitube Guitar Rig и т.н. китарата трябва ли да влиза в миксера или направо в звуковата, с какъв кабел. Мерси предварително! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 В кубейс избери да записваш от точното място . Цитирай
Kamenitza Отговорено Май 17, 2008 Автор Отговорено Май 17, 2008 Неще брат, нестава, ти от Варна ли си? Цитирай
Kamenitza Отговорено Май 17, 2008 Автор Отговорено Май 17, 2008 Показва само сигнала в неговия си контрол панел на Delta-та, но в програми немога да рекордвам. Цитирай
circles Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 Братле и аз съм със същата карта, но пулта ми е soundcraft spirit m12... 6-те от осемте входа от картата(на които накрайниците са им чинчове) съм ги вързал в "direct out"-овете на пулта и съответно микрофоните в тези канали и няма проблем да записвам 8 канала (първите два на картата си симат усилване от нея, но не фантомно захранване за кондензаторни микрофони...) Гледах твоя пулт и май няма direct out на каналите ? Колко канала изкаш да записваш едновременно? Цитирай
Kamenitza Отговорено Май 17, 2008 Автор Отговорено Май 17, 2008 Искам само да връщам сигнала обратно от миксера в картата и да мога да запиша това което ще чувам, и за другия въпрос как ще стане да използвам amplitube. Ако може по- подробно, просто неразбирам, моля ви се!!! Цитирай
musicman Отговорено Май 19, 2008 Отговорено Май 19, 2008 Ти задал ли си в Кюбейз-а входовете и изходите на Делта-та? Можеш ли всеки канал да му дадеш вход от Делта-та и изход на Делта-та? Цитирай
Recommended Posts