Dilian Nedev Публикувано Май 15, 2008 Публикувано Май 15, 2008 Ето едно кратко опитче където се правя че свиря и още повече се правя че пея (обичам дисть на вокал) . Песента (за тези които трудно ще я познаят на записа) е Judas Priest - The Ripper Заслужава ли си да я продължавам ? Питам защото съм супер скептичен към пеенето си ... http://media.putfile.com/TheRipperCover Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 15, 2008 Автор Отговорено Май 15, 2008 Да не мислиш че аз чувам Идеята е да я направя "ала" онези така добре изпети песни на CoB и други такива подобни . Просто ... друг поглед Цитирай
ultramega Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 това е яко парче по принцип Може да направиш инструментала и някой да го изпее... Бях слушал някакъв кавър навремето 3-4 пъти по втвърден от оригинала и направо къртеше. Ако искаш пробвай така Цитирай
TONY Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 ^инструментите ти се отдават, остани си с тях. Както казва Агоп, потърси някой да го изпее. Вчера четох, че с много труд може да се научи човек да пее, не знам дали си заслужава. В твоя случай, както добре се справяш с китарата например, да се научиш да пееш бекинг вокали ще ти е програма макс. Цитирай
black_waltz Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 (Редактирано) В това което си постнал не чух нито пеене, нито дране - просто си изрецитирал текста на песента през дист. Пробвай да направиш някои кавър на CoB попей разни неща на Алекси и на други подобни банди, туку виж си се научил да правиш яки траш вокали. Можеш да разгледаш школите на Мелиса Крос(ако вече не си го сторил) та да не вземеш да си прее*еш гърлото докато се опитваш да се дереш, че си има разни пинизи и техники и прочие... Аз не съм вокал, нито мога да пея к'вито и да е вокали, нито мога да свиря на к'вото и да е, но май ти разбрах целта, и като фен на този тип вокали си позволих да изкажа мнение Успех и с вокалната кариера и не се отказвай, труд му е майката и от време на време, като мислиш че имаш напредък поствай по нещичко Редактирано Май 16, 2008 от black_waltz Цитирай
ZVER0 Отговорено Май 21, 2008 Отговорено Май 21, 2008 (Редактирано) Вкарай малко дране и ще стане! Редактирано Май 21, 2008 от ZVER0 Цитирай
Recommended Posts