travelcaster2 Отговорено Юни 13, 2012 Отговорено Юни 13, 2012 Две снимки на чичо ви Митко от Ню Йорк. Мноого отдавна там се пуши само на улицата. А цигарите са $10 пакета. 12 Цитирай
jabs Отговорено Юни 18, 2012 Отговорено Юни 18, 2012 Я да ви развеселя малко. Мизансцен: столична кръчма със здрав оркестър за сватби и погребения. Нашата малка анти-чалга групичка реши да поздрави рожденничката с Pretty Woman на Рой Орбисън, жените - вокалистки, пък аз се изтъпаних отпред с китара в ръка. Не се разбра много кой какво свири и пее, но (за мен изненадващо) се получи някакъв ултра весел примависта ретро-джипси-конга вариант. Важното е че всички неимоверно се забавляваха 2 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 18, 2012 Отговорено Юни 18, 2012 (Редактирано) И аз да се изложа с несвойствени неща за мене Редактирано Юни 18, 2012 от Георги Тотев 3 Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 ^ попяхме по случай първият рожден ден на племеничката Александра миналия уикенд. Цяла вечер преди гиг-а съм вадил Чело коте книжки, У дома часовник трака, Аз съм мъничко човече, В джобчето ми дрънкат семки и бонбонки... Децата са най-взискателната публика - ако не те харесат, просто си тръгват...или продължават да си смучат палците 10 Цитирай
rockfire Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 На 13.06.2012 г. at 15:13, travelcaster2 написа: Две снимки на чичо ви Митко от Ню Йорк. Мноого отдавна там се пуши само на улицата. А цигарите са $10 пакета. Чичо Митко може да са по 10$ пакета , ама са истински не кат наште ...румънски ф...кий... Цитирай
rudibass Отговорено Юли 3, 2012 Отговорено Юли 3, 2012 Ето ни на едно парти ... отпреди няколко дни.. 2 Цитирай
vanboy Отговорено Юли 6, 2012 Отговорено Юли 6, 2012 (Редактирано) Винаги ме кефи,когато съм на Отманли.Там пък си имаме оркестър "Морски вълци". Аз съм оня озъбения най-вляво. Редактирано Юли 6, 2012 от vanboy 1 Цитирай
rudibass Отговорено Юли 30, 2012 Отговорено Юли 30, 2012 Бате Гьошо на варненсия джаз фестивал . Забиваме със зверската варненска джаз фънки формация Funky clouds. A събитието беше представяне на бас китари, на българската лютиерска марка ZVETANO. Лично и на самият майстор- лютиер Цветан Цветанов 2 Цитирай
SviStyle Отговорено Август 10, 2012 Отговорено Август 10, 2012 Отдавна не съм се изтипосвал тук: На последната снимка много готино се вижда как на калъфа пише Ибане. Иначе се събуждам на верандата на палатката и гледам някой боядисал тавана на листа и малко небе между тях. Цитирай
Yves Отговорено Август 22, 2012 Отговорено Август 22, 2012 ^ Гледам и той много се радва, че има снимка с теб Цитирай
Борис Отговорено Август 22, 2012 Отговорено Август 22, 2012 Да,все едно са му оправили задната врата :Д Цитирай
SviStyle Отговорено Август 22, 2012 Отговорено Август 22, 2012 Аз пък имам снимка с Роко!!! 2 Цитирай
Recommended Posts