travelcaster2 Отговорено Юни 13, 2012 Отговорено Юни 13, 2012 Две снимки на чичо ви Митко от Ню Йорк. Мноого отдавна там се пуши само на улицата. А цигарите са $10 пакета. 12 Цитирай
jabs Отговорено Юни 18, 2012 Отговорено Юни 18, 2012 Я да ви развеселя малко. Мизансцен: столична кръчма със здрав оркестър за сватби и погребения. Нашата малка анти-чалга групичка реши да поздрави рожденничката с Pretty Woman на Рой Орбисън, жените - вокалистки, пък аз се изтъпаних отпред с китара в ръка. Не се разбра много кой какво свири и пее, но (за мен изненадващо) се получи някакъв ултра весел примависта ретро-джипси-конга вариант. Важното е че всички неимоверно се забавляваха 2 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 18, 2012 Отговорено Юни 18, 2012 (Редактирано) И аз да се изложа с несвойствени неща за мене Редактирано Юни 18, 2012 от Георги Тотев 3 Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 ^ попяхме по случай първият рожден ден на племеничката Александра миналия уикенд. Цяла вечер преди гиг-а съм вадил Чело коте книжки, У дома часовник трака, Аз съм мъничко човече, В джобчето ми дрънкат семки и бонбонки... Децата са най-взискателната публика - ако не те харесат, просто си тръгват...или продължават да си смучат палците 10 Цитирай
rockfire Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 Две снимки на чичо ви Митко от Ню Йорк. Мноого отдавна там се пуши само на улицата. А цигарите са $10 пакета. Чичо Митко може да са по 10$ пакета , ама са истински не кат наште ...румънски ф...кий... Цитирай
rudibass Отговорено Юли 3, 2012 Отговорено Юли 3, 2012 Ето ни на едно парти ... отпреди няколко дни.. 2 Цитирай
vanboy Отговорено Юли 6, 2012 Отговорено Юли 6, 2012 (Редактирано) Винаги ме кефи,когато съм на Отманли.Там пък си имаме оркестър "Морски вълци". Аз съм оня озъбения най-вляво. Редактирано Юли 6, 2012 от vanboy 1 Цитирай
rudibass Отговорено Юли 30, 2012 Отговорено Юли 30, 2012 Бате Гьошо на варненсия джаз фестивал . Забиваме със зверската варненска джаз фънки формация Funky clouds. A събитието беше представяне на бас китари, на българската лютиерска марка ZVETANO. Лично и на самият майстор- лютиер Цветан Цветанов 2 Цитирай
SviStyle Отговорено Август 10, 2012 Отговорено Август 10, 2012 Отдавна не съм се изтипосвал тук: На последната снимка много готино се вижда как на калъфа пише Ибане. Иначе се събуждам на верандата на палатката и гледам някой боядисал тавана на листа и малко небе между тях. Цитирай
Yves Отговорено Август 22, 2012 Отговорено Август 22, 2012 ^ Гледам и той много се радва, че има снимка с теб Цитирай
Борис Отговорено Август 22, 2012 Отговорено Август 22, 2012 Да,все едно са му оправили задната врата :Д Цитирай
SviStyle Отговорено Август 22, 2012 Отговорено Август 22, 2012 Аз пък имам снимка с Роко!!! 2 Цитирай
Recommended Posts