Mzorg14 Публикувано Май 14, 2008 Публикувано Май 14, 2008 та така ре6их да си взема тази китара ( в заглавието ) и моля за помо6т за6тото не знам ни6то за материала - ето и описание * light Paulowina body * bolt-on Maple neck * Rosewood fingerboard * 2 Humbuckers * solid bridge * black hardware * Finish: Transparent Black та какво е това лигт паулоуина ?? моля помогнете ми Цитирай
Overdrive Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 как така репи да я вземеш като не знаеш какво е Цитирай
metalhammer Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 ^Всички така сме чували яки работи за нещо - отваряме нета и намираме най евтиния вариант - тва си е бранд слейв. Едно добро начало да получиш някакво инфо е да прочетеш правилата на форума и да почнеш да пишеш на кирилица - предполагам резултата няма да закъснее... Цитирай
Mzorg14 Отговорено Май 14, 2008 Автор Отговорено Май 14, 2008 ^Всички така сме чували яки работи за нещо - отваряме нета и намираме най евтиния вариант - тва си е бранд слейв. Едно добро начало да получиш някакво инфо е да прочетеш правилата на форума и да почнеш да пишеш на кирилица - предполагам резултата няма да закъснее... добре та 6те ми кажете ли китарата хубава ли е или не бтв погледнете топика ми "самнително моля хелп" пак в "китара" за друга китара . Цитирай
Guest Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Да , китарата е хубава. Една такава лъскава, има гриф, има струни...хубава китара. Цитирай
Mzorg14 Отговорено Май 14, 2008 Автор Отговорено Май 14, 2008 ... та 4естно нали сте прота уж кажете хубаво ли е дървото ? Цитирай
synchu Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 (Редактирано) Не знам какво очакваш като отговор от "уж про"-та относно китара за 120$? Мен ако питаш - ако искаш дългия и любезен отговор - "Ами пробвай я, защото ако ти е удобна и ти харесва как звучи, не виждам проблем да си я вземеш. Със сигурност не е върха на сладоледа, но важното е да върши работа". А откровенно казано, накъсо и не толкова любезно - не, не е. Абсолютна пръчка е и това е сигурно. А сега и разяснението - събери малко повече пари и се ориентирай към Ямаха/Ибанез/Джаксън/Уошбърн (не в този ред задължително), за над 700 кинта поне. Ако сега започваш - няма и смисъл да питаш - купувай я - след една година максимум сам ще искаш да я смениш, ако все още ти се занимава. Ще съжаляваш, че си се вкарал, но така вървят нещата - защото сега няма да ми повярваш и първата ти мисъл ще е - "т(о/е)зи на какъв(ви) се прави(ят)?". Но едно е сигурно - добрият инструмент вдъхновява. ПП. Предлагам ти да се научиш да артикулираш и пишеш правилно. Значително по-малко дразнещо е Редактирано Май 14, 2008 от synchu Цитирай
Mzorg14 Отговорено Май 14, 2008 Автор Отговорено Май 14, 2008 Много мерси . много ме зарадва това че беше октровен. Та в тоя случаи мога да си взема и по евтина. видях една за 66 евро ( не е лоша - алдър един хум и два сингъл) и да си кажа бих си взел по-скъпа китара но нямам кинти на 14 сам - не мога да изкарвам заплата пак и наще са малко против да свиря на китара затова не ме спонсорират много . Та все пак мерси Цитирай
synchu Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Сам си отговори Купувай В този ценови клас - всички са същата работа. Странно - първите родители, които са против детето им да свири на инструмент някакъв, а не да се мотае по кафенетата и баровете. Цитирай
Overdrive Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 (Редактирано) купувай кво да е тогава, както ти казаха - всичко евтино е на близко ниво, само гледай да има хъмбъкер и да не е Behringer пък за дърветата това, което пише и това което е не се знае еднакви неща ли са при евтините китари Редактирано Май 14, 2008 от Overdrive Цитирай
AXE Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 В тоя клас значение има изработката, не дървото За тия пари обаче (почти) винаги е за предпочитане нещо втора ръка. Освен това ще можеш да я пробваш. Или още по-добре - да замъкнеш някой познат китарист да я пробва и да ти каже дали става Цитирай
lizardman Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Странно - първите родители, които са против детето им да свири на инструмент някакъв, а не да се мотае по кафенетата и баровете.Ха! То затва следващото поколение е на тоя хал. Пък и сегашното... Иначе наистина провери някви оферти втора ръка и забери някое "про" с теб. Ама не "семи-про", а "трю-про" Цитирай
ultramega Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 (Редактирано) Кви "прота "??? Те седят пред муз. магазини и чакат дечурлигата да ги заберат за консултация ... Абе аз като бях на 14 "про"-та не познавах , пък исках китара Счупих си касичката и отидох в магазина с един приятел и си взех лъскав червен Пълдин и по щастлив не помня някога да съм бил Според мен имаш късмета, сега да има избор на много по хубави и по евтини китари за разлика от това което имаше когато аз бях на 14 . Отделно привилегията че има достъпен нет и можеш да четеш и да се информираш ако не те мързи. А и много ме зарадва че след забележките почна да пишеш нормално Редактирано Май 14, 2008 от ultramega Цитирай
9teen8t9 Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 (Редактирано) имай предвид че ти трябват ефекти колони и усилватели... или направо едно кубе. китарата просто трябва да е приемлива за начинаещ не е от значение адаптерите промерно да са последен модел емг или тремолото да е 2те посоки. изхвърлих си всичките 500 лева в хубава китара и не помислих за другите неща... и сега сабирам на ново за тях. в РФ ми предлагат некаф дисторшън за 35 лв ама им нямам доверие. затова , това лято , след като искарам матурите се надявам да ме земат на работа за да пропечеля. не прави като мойта грешка ! Редактирано Май 15, 2008 от 9teen8t9 Цитирай
KingdomX Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 (Редактирано) @Mzorg14 - Не знам какво е дървото, служило за направата на тази китара, освен , че гифът е от добро дърво, предполагам , че тялото е пълен кенеф. Адаптерите имат специфично звучене, макар и евтината серия на ДЕАН. Аз бих ти препоръчал да се откажеш от тоя модел и да се насочиш към DEAN EVO серията. Там тялото е от махагон , а грифа е пак розово дърво. Адаптерите на DEAN EVO i na DEAN RAZOBACK ситоветно първата за 100-150$ , втората за 700 $ са едни и същи, нямат грам разлика. Сравнявахме ги с един френд , който има рейзърбек - 1:1 с ЕВО серията. Към добра марка си се ориентирал @9teen8t9 ако си мислиш , че е проблем колани процесори и кубета - жестоко се лъжеш. Първоте ми 3 години, откакто почнах да свиря нямах нищо друго , освен китара. По- късно ме хвана болестта и взех да искам все повече и да експериментирам колкото мога По - важно от тая инвестиция (кубета ала бала) е да има добър учител , който да го дръпне бързо напред и които да му отвори очите Редактирано Май 15, 2008 от KingdomX Цитирай
Recommended Posts