ultramega Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 Ако не пишеше че е на Пантера нямаше да разбера никога... Специално си пуснах оригинала да чуя..... Вокала ви пее с някакво вибрато, сякаш песен на Мейдън или Хелоуин Може и да кажете че си я интерпретирате по ваш си начин, не знам , но не подхожда като за Пантера ... Това е според мен възможно е и да греша Цитирай
Адам Отговорено Май 13, 2008 Автор Отговорено Май 13, 2008 Не съм казал,че е едно към едно . пък и защо трябва да бъде ? Цитирай
MDFk Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 Добре се е получило! Наистина не е като оригинала, но пак е годно за слушане! Цитирай
ultramega Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 Може и да кажете че си я интерпретирате по ваш си начин, не знам , но не подхожда като за Пантера ... Това е според мен възможно е и да греша Цитирай
metalhammer Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 Гледали сме го наживо тва. Вокалиста не е голям фен на Анселмо явно прави го само за концерта... пее много мейдънски тука. Иначе евалата! Цитирай
Martyr Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 аз да кажа брао на китаристчето... солата 1:1 Цитирай
vanco Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Верно, че вокала пее по мейдънски, но на мен така повече ми допада! Лайвът е добър!!! Цитирай
Scavenger Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 това е едно от най любимите ми парчета на pantera,но това изпълнение нещо не ми звучи добре с този вокал но ако си ви кефи така Цитирай
black_waltz Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 свиренето е много яко, направо 6, ама верно вокала не става. Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 (Редактирано) О, мен и така ме кефи доста. Свиренето вярно е жестоко изсвирени, вокала в действителност е много различен така, но защо пък не. Редактирано Май 17, 2008 от CaptiveAlien Цитирай
Ava Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 Аве ,пичове ,кой пише текста на тази песен? За музиката ясно ,но текста кой го пише и "мелодията" на гласа - Фил или пак Дайм ? Не искам да отварям нова тема затова питам тука.. Порових доста из нета ама тц.. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 ^ Не знам точно за това парче, но Филип си пише текстовете по принцип. Освен многото си други таланти, които всячески се опитва да убие с разни субстанции, човекът си пада и малко нещо поет. Дори наскоро написа поема за някъв легендарен боксьор. Ето я. http://www.boxinginsider.com/columns/phili...red-journeyman/ И за да не съм офтопик - кавърът е супер, дори и с този вокал. Гледах пичовете наживо на този лайв и бяха железни. Цитирай
Pro stack Отговорено Март 18, 2009 Отговорено Март 18, 2009 Много як кавър, според мен пък вокалът цели шестицата с тва че не опитва да пее като Фил. Разбира се, аз съм и пристрастен щото бандата много ме кефи. За първи път ви слушах като подгрявахте Мегадет мисля и ме отвяхте! Браво само респект от мен! Цитирай
Recommended Posts