Jump to content
Българският форум за музиканти

Къде ли е проблема ?


MEDELLIN

Recommended Posts

Картата ми Ему 0404 зацепва.Докато правя музика и на няколко пъти спира звука,блокира ... И после не тръгва.Вадя я ,пак я слагам,преинсталирам драиверите но не става.Инак компа я засича,при стартиране показва found new hardware,но като инстална драиверите и рестартирам при зареждането Ему се опитва да зареди апликациаята (PatchMix) но не успява и дава грешка.Та сега не мога да разбера дали е в самата карта проблема,дали е в компа или са драиверите,софтуерен проблем ... Пробвах и от оригиналния диск драиверите и наи новите от саита на Ему ... Къде според вас е логично да е проблема ... Ше ударите ли едно рамо .

 

Преди картата пак е правила няколко пъти проблеми,зацепва и компа дава син екран ...

А грешката при зареждането показва прозорче и част от надписа е този :

 

PatchMix DSP application has encountered a problem and need to close.We are sorry for the inconvenience.

 

To see what data this error contains click here ...

Редактирано от MEDELLIN
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай да я сложиш на друг порт (било то PCI или USB , не си казал) . Може да пробваш с нова боза . А може и от картата да е , знае ли човек :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да мерси приятел.Точно това направих днес малко по рано ... и стана.МАкар че вчера отново пробвах на горния слот да я сложа картата но не се оправи.Днес отворих кутията,извадих картата,поистих я малко и около нея също и я сложих на горния слот.Стартирах и зареди.НО ... КАбелите не бяха включени в Емуто и почнах да ги вклчвам докато си бачка компа.Но по средата на опита ми и картата пак се disable-на ... докато е онлаин - върху иконката на емуто в тулбара се появи червена черта - тоест че е дизеибъл.Това стана като опитах да включа кабелите и . Включих ги,спрях компа,побутнах макло кабелите и като стартирах картата се зареди пак ... ;) . Явно е че проблема е че не праи контакт някъде,но дали е от слота на компа,дали е от кабелите на емуто нещо ... баси.Явно трябва да сменя нещо но незнам кво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно имаш крива кутия на компа :) И моето ЕМУ е много претенциозно на тая тема - сега е захванато с шайби и какво ли още не че да прави контакт като хората .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.