Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

След като преди около месец предишната ми група Impergium (www.myspace.com/impergium) се разпадна, веднага стартирах нов проект - IN DENIAL (http://www.myspace.com/bandindenial)

За сега съм сложил само 2 от новите песни на профила. Стилът е Олд-скуул дет метъл. Няма вокали за сега, защото не е удобно да записвам вокали у дома. На по-късен етап ще ги добавя. Надявам се да ви харесат!

l_41d19ace8a3e81253a2248b5f3890769.jpg

Artwork by jFog (той е също и съавтор на парчето Incarnations, което е преработка на много старо парче на бившата ни група от преди 15години)

Отговорено

е, батка без малко да подмина темата..

Инкърнейшън-иете малко пасти да папат пред първото в списъка ма здраве да е :cheers2:

Носталгии...

първия парчок се е бомба направо

Гледам не губиш време и си в атака , лошо няма

СЕЧ!!!

Аре събирай хора и печайте тениски ше поносвам из испанско!

:)

Отговорено

Първото парче е супер яко, много прецизна композиция. Представям си като му се сложат и вокали...

Като знам че си супер сериозен по отношение на групите в които свириш, мисля че е по-добре да не публикуваш парчета на толкова ранен стадий. Всъщност ако бяха живи записи, дори и с кофти качество става, но с този 'искуствен' звук мисля че потенциалните фенове които не те познават може да не вземат групата достатъчно насериозно.

Надявам се съм се изразил правилно.

Иначе много яки композиции!

Отговорено

^ Благодаря за мнението!

Реално това изобщо не е никакъв официален запис. Просто нахвърлях малко китари и програмирани барабани, колкото да мога да чуя "отстрани" как изглеждат парчетата като композиция. Когато им дойде реда, ще бъдат записани както трябва живот и здраве не само от мен(както е в случая), а от група.

Пуснах линка тук, зада покажа че все още мърдам и работя по нещо. В конкретния момент всичките ми сили и внимание са насочени към Дей 40. In Denial ще отлежи мъничко и тогава ще видим какво ще става.

Отговорено

edgecrusher е ти нямаш празен ход, всичко запълнено на мах,

добре са станали парчетата, добива се представа горе-долу какво ще представляват, пожелавам ти да събереш група и да ги запишете както трябва :recourse: