MrDeath Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 Бе за предишните парчета не взех отношение, то имаше бая суперлативи и с моя или без моя все тая. Ама тука...ауе човек тва твоя глас ли е? Да не си на баце Миле роднина? Много як, много... Цитирай
satanas Отговорено Май 13, 2008 Автор Отговорено Май 13, 2008 Бе за предишните парчета не взех отношение, то имаше бая суперлативи и с моя или без моя все тая. Ама тука...ауе човек тва твоя глас ли е? Да не си на баце Миле роднина? Много як, много... Моят глас е Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Върна ме в младоста много яко................... направи и ЕЕКСТРИИИМ АГРЕШЪН Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 е някой да прави по така кавър браво скоро и аз ще пусна Death,Cob,Necrophagist и аз се чудя още какво ама нямам много време да ги записвам,затова ще ги снимам Цитирай
satanas Отговорено Юни 16, 2008 Автор Отговорено Юни 16, 2008 Върна ме в младоста много яко................... направи и ЕЕКСТРИИИМ АГРЕШЪН Като имам повече свободно време ще я запиша. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 Очарован съм Падала е ебати играчката с модулирането на барабаните обаче, това да ти кажа ми направи впечатление Цитирай
kerryking__ Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 барабаните с каква програма за правени Цитирай
Recommended Posts