Valhalla Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 ааахахахах , 'озгорял' вика , аз разбрах какво имаше впредвид , ама не е задължително . Към София няма ли да идвате ? Цитирай
zombie Отговорено Август 5, 2008 Автор Отговорено Август 5, 2008 В момента това се опитваме... тук някъде из форума се търсеха ученически банди за концерт в София, ако ни одобрят - ще дойдем надявам се А за игорялото, и аз разбрах, но честно казано това си зависи и от хората. А дори и някой да е изгорял, важното е , това да не пречи на групата Rock on! Марина Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Ето 1 видео как свирим Smoke on the water инструментал http://www.vbox7.com/play:566fbbf6 P.S. Не ми се смейте там в началото на солото леко се подхлъзнах по грифа от адреналина (не че съм се притеснявал де) Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Относно за момиче в групата не мисля че е лошо и ние имаме (барабаниста) не знам дали някой е горял е май вокала може да е намазал ама мен кво ме е*е Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Относно за момиче в групата не мисля че е лошо и ние имаме (барабаниста) не знам дали някой е горял е май вокала може да е намазал ама мен кво ме е*е Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 (Редактирано) Относно за момиче в групата не мисля че е лошо и ние имаме (барабанистката) не знам дали някой е горял е май вокала може да е намазал ама мен кво ме е*е sorry за офтопика дано модераторите изтрият предните 2 коментара Редактирано Август 15, 2008 от Iv4ata_GuItaR Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 Вокала пък на мен ми хареса много , има плътен глас и доста пауър...Което е много важно . Евалата на пича , супер си пее. Евалата на мацката на китарата . Изкефихте ме доста повече от повечето групи които свириха там. Точно рок енд рол групите бяха душата на тоя конкурс . Цитирай
Xoce Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Necrophagist благодаря В интерес на истината по клубове още не сме ходили... но като стане това ще го имам в предвид. И все пак за да те запомнят хората не става да отидеш и да тряснеш 1 час авторска музика Поне не отначало Абе вие излезте и "треснете" един час хубави авторски неща и тогава да видим кой-какво ще е запомнил! Съжалявам, но с такова "мислене" далеч няма да прокопсате, ако имате такива намерения като група. Успех Цитирай
prayer4eto Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 ^ Ми то хората са си го измислили още отдавна - кавъри свирят първоначално, за да се сработят. Пък като си проличи вече, че групата може и прави добри свои парчета - репертоара се сменя постепенно. Достатъчно съм се наслушал на групи, които си мислят, че правят "нещо", без реално покритие. И повече на техен лайв едва ли ще отида. Пък било то и в най-хубавия клуб. И такива групи не прокопсват също, защото са на обратния полюс. Не се ограничавайте нито с едното нито с другото. Важното е да е качествено изпълнено и с желание. Първо те запомням като добър изпълнител и после чак като добър творец. Цитирай
Recommended Posts