AirWalker Публикувано Май 10, 2008 Публикувано Май 10, 2008 (Редактирано) момчета....стана фал хах и се чудя как да се опитам да ч поправя и дали ваобще има смисал бихте ли ми дали савет щото си нямам никаква идея как да процедирам отдолу са снимките дано не е фатално, че китарката беше хубава ! Редактирано Май 10, 2008 от AirWalker Цитирай
RichieSambora Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Аз да не се правя на разбирач, ама четох в един форум за това. Ето ти малко да се информираш: Част 1: http://galileo.spaceports.com/~fishbake/broken/broke.htm Част 2: http://galileo.spaceports.com/~fishbake/broken2/broke2.htm Цитирай
AirWalker Отговорено Май 10, 2008 Автор Отговорено Май 10, 2008 да това е изход .. ама аз все се чудя дали мога да използвам същата глава защото ми се струва че е останало доста дарво от нея по грифа още...абе не знам много сложно става така ама ако няма как по друг начин тва ще да е Цитирай
gpav Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 А как се счупи ??? Падна ли ??? Докато я настройваше??? Или просто ей така? Цитирай
Guest Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Най-добре я дай на лютиер, той да каже дали може да се оправи (срещу съответната сума). Предполагам, че може да се залепи, не знам, има си хора които се занимават с това Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Пич, дай я на Валери Градинарски примерно. Ако е по-евтина - на друг лютиер. Дървото се лепи. Цитирай
AirWalker Отговорено Май 10, 2008 Автор Отговорено Май 10, 2008 Супер сте благодаря много. Някакви телефони на лютиери? или горе долу ориентир колко парички трябва да заделя? Цитирай
Slacoth Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Дано да не се включвам късно. Ако не си го направил вече,свали струните от китарата. После най-добре я занеси на дърводелец,но ако не е лютиер рискуваш да ти надраска тялото,докато я прехвърга. Ако пък си решил сам да се пробваш,купи лепило ЗА ДЪРВО,но преди да я залепиш свали ключовете от главата на грифа. После измисли как да я застопориш със стиска или менгеме. Чак тогава мажеш и лепиш и оставаш за 12 часа примерно в стегнато положение. После слагаш ключовете и стягаш с винтове.Струните на другия ден. Ако лепилото е качествено няма да се счупи пак,но най добре си земи лепило в бурканче от дърводелец. Препоръчвам ти лепило С200 или ТУТКАЛ.Ама гледай С200 да не е за тапети само. Успех. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Не бих препоръчал да я лепиш сам, ако нямаш опит с лепенето и оборудване. А лепилото, което ще купиш ще отиде зян, понеже ще използваш само няколко капки от него. Цитирай
Overdrive Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 трябват и приспособления за стягане на залепеното и качествено лепило е препоръчително (не Ц200), така че направо я занеси на майстор Цитирай
Басурендер Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 (не Ц200), така че направо я занеси на майстор отговора е c200 Най-важното е да се стегне ПЕРФЕКТО , аз съм майстор..... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 има значително по-здрави поливинилацетатни лепила от ц200. То е по-скоро за мебели, където напрежението не е примерно 20 килограма на квадратен сантиметър. Цитирай
Total_Overdrive Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 Същото мнение като горното за С200. Не се опитвай да залепиш главата сам , отиди при лютиер. В раздела ИЗРАБОТКА И РЕМОНТ има информация за лютиерите . Успех. Цитирай
Overdrive Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 аз съм майстор..... като си майстор не знаеш ли, че в последните 30 години са излезли по-модерни и качествени лепила с не голяма разлика в цената Цитирай
Recommended Posts