vanco Публикувано Май 8, 2008 Публикувано Май 8, 2008 http://media.putfile.com/Fanagoria---Who-Am-I-Now Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 8, 2008 Отговорено Май 8, 2008 Ако търсиш мнение-много актуална музика,туенти иърс агоу Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Запомняща се музика, но ако трябва и аз да съм искрен, това еднообразие леко лишава парчето от живот. Напоследък бандите, които издават музика гонят повече теми в едно парче. Това се прави с цел да се налее публиката или просто слишателя с няколко емоции повреме на една песен. Цитирай
RockoBG Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 хехехе главния герой прилича на рон джеръми хахахаха Цитирай
vanco Отговорено Май 10, 2008 Автор Отговорено Май 10, 2008 Има нещо такова.... Иначе песента е само с 4 акорда, но и такива песни има! Цитирай
Fenix Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Мене пък ме кефи. Дори ми се струва свежо Цитирай
CorvusCorax Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 Парчето не е лошо, като музика, само текста леко не ми харесва, но си е съвсем нормално да уловиш толкова клишета и да те подразнят в песен на родния ти език. Иначе, понеже темата касае клипа - струва ми се, че това вече съм го виждал (в клиповете на поне десет песни). Цитирай
Recommended Posts