Black Bird Публикувано Юли 18, 2005 Публикувано Юли 18, 2005 (Редактирано) Снощи си взех от Пламен Иванов новия Ибанез рг2550. Дадох я да e сетъпне...грифа, нута, разни тънкости за които пише в ибанеаз рулез но не са за всеки ... след като я взех чак в 12:00 нощно време не я познах... просто пинах истинск ииснтрумент.... след транспорта по океаните тръст рода искаше пипане.... колкото и да е скъпа жалко но пристигна не по мой вкус.... ако някой му трябва истински майстор който също е страхотен китарист... и не иска всеки да му бърника иснтрумента...асеновград е близо до пловдив. давам телефона му без негово съгласие но едва ли ще има против :green: тел. 0897 867 210, Пламен Иванов, Асеновград Това за мен е най добрия...сменял м ие позиции 5 пъти до сега никога не личи че е пипана китарата....!!!!! а ето един кратък клип с гадно видео как свири китарата след сетването http://www.cmusicforum.com/dimitar/rg2550.wmv забележете тремолото ръмжи та се къса Редактирано Юли 18, 2005 от Nalbantov Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 мерси за инфото следващия път като реша да си правя нещо по китарата, определено ще го потърся Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 18, 2005 Автор Отговорено Юли 18, 2005 скъпо ли взема ами да м исетне грифа нута и т.н....около 40 лв говоря само за въртяне на болтчета-болтове и малко пипане на позициите Цитирай
tocata Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 скъпо ли взема ами да м исетне грифа нута и т.н....около 40 лв говоря само за въртяне на болтчета-болтове и малко пипане на позициите тои работи ли ако да ше си поръчам китара при него :inlove: Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 18, 2005 Автор Отговорено Юли 18, 2005 скъпо ли взема ами да м исетне грифа нута и т.н....около 40 лв говоря само за въртяне на болтчета-болтове и малко пипане на позициите тои работи ли ако да ше си поръчам китара при него :inlove: работи брато. в една тучна барачка... Цитирай
tocata Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 скъпо ли взема ами да м исетне грифа нута и т.н....около 40 лв говоря само за въртяне на болтчета-болтове и малко пипане на позициите тои работи ли ако да ше си поръчам китара при него :inlove: работи брато. в една тучна барачка... ша го посета лично скоро а и тебе нема да та подмина ше са видим Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 (Редактирано) Във Варна има един пич, действащ музикант още! Невероятен майстор/лютиер, и едва ли по-слаб от асеновградския! Прави акустични китари от супер материали, които внася само отвън. Тунизирал ми е акустичните Овейшъни, освен това ми е сменял позииции също на много скъпи ел. инструменти - резултата е един - ПЕРФЕКТНА РАБОТА отвсякъде! Отделно пък е невероятен пич (като човек) - разбран и търпелив! Та на който му е по-близо и иска - ето и телефона му: +052 606265 +887 522322 Казва се БОЯН и му се носи славата по Варненскуту крайбрежее Редактирано Юли 19, 2005 от visiondann Цитирай
EmchoDT Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 По темата Пламен Иванов, мога да кажа, че е много добър наистина!!! Свирил съм на 2 негови инструмента (1 китара и 1 бас). Страхотно направени са!! Но най-добре питайте Фена за мнение!!!! Той има и в Пловдив студио!! Но в Пловдив има още един много добър майстор и това е Иван Вълчинов, бившия басист на Фул Макс!!! Доста по-сериозен и взима по-евтино!!!! Аре УСПЕХ!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 (Редактирано) По темата Пламен Иванов, мога да кажа, че е много добър наистина!!! Свирил съм на 2 негови инструмента (1 китара и 1 бас). Страхотно направени са!! Но най-добре питайте Фена за мнение!!!! Той има и в Пловдив студио!! Но в Пловдив има още един много добър майстор и това е Иван Вълчинов, бившия басист на Фул Макс!!! Доста по-сериозен и взима по-евтино!!!! Аре УСПЕХ!!! Басиста го знаем... говоря за възрастни хора с опит ... Виждал съм ибанез жем копие правено от иван май на Жоро Камбарев ибеше само копие на картинка.... Редактирано Юли 19, 2005 от Nalbantov Цитирай
tocata Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 По темата Пламен Иванов, мога да кажа, че е много добър наистина!!! Свирил съм на 2 негови инструмента (1 китара и 1 бас). Страхотно направени са!! Но най-добре питайте Фена за мнение!!!! Той има и в Пловдив студио!! Но в Пловдив има още един много добър майстор и това е Иван Вълчинов, бившия басист на Фул Макс!!! Доста по-сериозен и взима по-евтино!!!! Аре УСПЕХ!!! аз сум свирил на негов инструмент за малко и мога да кажа че по добър инструмент не съм пипал аз знаех че тои вече не се занимава. със сигурност ше си поръчам китара при него the best Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 (Редактирано) По темата Пламен Иванов, мога да кажа, че е много добър наистина!!! Свирил съм на 2 негови инструмента (1 китара и 1 бас). Страхотно направени са!! Но най-добре питайте Фена за мнение!!!! Той има и в Пловдив студио!! Но в Пловдив има още един много добър майстор и това е Иван Вълчинов, бившия басист на Фул Макс!!! Доста по-сериозен и взима по-евтино!!!! Аре УСПЕХ!!! аз сум свирил на негов инструмент за малко и мога да кажа че по добър инструмент не съм пипал аз знаех че тои вече не се занимава. със сигурност ше си поръчам китара при него the best я ше та заведа на неговата ливада да попасем новия ми тучен еБанез го направи като по НОВ хахах Редактирано Юли 19, 2005 от Nalbantov Цитирай
Henderson Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Пламен определено е много добър,но има няколко недостатъка 1) доста пие и работи много бавно!работа която може да свърши за 1 ден, той я върши за 1 седмица! А ако си поръчаш китара при него ще има да чакаш "дървото да ти изсъхне" 2 години Иначе и мойте китарки ги е "НАПАСВАЛ" и съм бил много доволен! Е... малко скъпичко взима, но пък умее да обеждава че си е чупил ръцете докато ти е правил инструмента Мога само да ви кажа че ДИКАТА е човека! Хубавото е че е млад е е супер надъхан! А освен това е супер перфекционист и китарите които прави са просто... ПЕРФЕКТНИ! Налбантов... Асеновград е близо до Плд И с пътя, пак ще ти излезе по евтино от колкото при бат-ти Пламен! Цитирай
Henderson Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 А относно Иван, мойто мнение е че е доста назад с изработка на дървета и най-вече грифове! Но от електроника разбира много!!!! :idea: :idea: :idea: Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 ... А ако си поръчаш китара при него ще има да чакаш "дървото да ти изсъхне" 2 години ... Е... малко скъпичко взима, но пък умее да обеждава че си е чупил ръцете докато ти е правил инструмента ... Туй кефи много Е... Вече на когото му трябва - сам да прецени - всеки си каза мнението Цитирай
Recommended Posts