Свилен Бас Публикувано Май 7, 2008 Публикувано Май 7, 2008 Значи, тогава с Авансадос се представяхме и това е последното парче, на последната група за вечерта - Завод Ленин и др. Имаше една дълга реч от вокала, в която се говореше за бирата и т.н., но тя не е записана, а всъщност, баладата е "Балада за отказване от бирата", речта беше драматична, но общо взето, се наблягаше на любовта към нея Коментари се приемат секви, особено за фанелката на басиста. Също така, който издържи до половината на парчето, получава малко ска, а в края има и уеко детх Цъкни върху картинката, батенце... Цитирай
BlindVictim Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Ти ли си новият басист на Завод Ленин? Цитирай
ultramega Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Голяма скука бе. Само заради обещаните ска и детх гледах до край, но пак останах разочарован..... Тази фланелка на басиста, бие на проста моряшка... Щеше да е атрактивно, някой от другите пък да е по синя прашка... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Май 8, 2008 Автор Отговорено Май 8, 2008 (Редактирано) ^ Значи, имам път към Варна след 3, 4 дни и ако те видим некъде, к'во ше ста'а, бате-е-е... "Скучно"-то от нечуването на баса, неразбирането на текста, неуловената динамика от камерата, от трите заедно или (и) от още нещо ти идва? едит: А бе, то, преди мен е имало басистка - аз все им казвам да я върнем и да свирим с два баса, единия с дистър... Редактирано Май 8, 2008 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
RockoBG Отговорено Май 8, 2008 Отговорено Май 8, 2008 (Редактирано) а 'е Свилка намери си нормално занятие и стика си се връткал насам натам. Де'ш ЛенинЪт. Кво е тва се'а? И пиши с по-големи букви Редактирано Май 8, 2008 от RockoBG Цитирай
ultramega Отговорено Май 8, 2008 Отговорено Май 8, 2008 ^ Значи, имам път към Варна след 3, 4 дни и ако те видим некъде, к'во ше ста'а, бате-е-е... Надявам се , че не възнамеряваш да ми нанесеш як бой, ако ме засечеш, само защото не харесах видеото Иначе ако е за бира ще се явя сам "Скучно"-то от нечуването на баса, неразбирането на текста, неуловената динамика от камерата, от трите заедно или (и) от още нещо ти идва? мое мнение си е , може пък на други да не им е скучно Най вълнуващия момент в цялата работа беше средния пръст , който показа, но не беше изненада щото си го изкарал , като един вид "обложка" на продукта Цитирай
Zlatanov Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Не видях нищо за завиждане в тоя клип и тая песен ... И на мен не ми допадна, 5 минути едно и също ... Айде със здраве! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Май 9, 2008 Автор Отговорено Май 9, 2008 (Редактирано) Ох, нека да погрея още малко. Значи, с Ултрамега се разбрахме - кой разбрал от останалите, разбрал, но просто не исках да нарушавам неписаните правила на форума и да благодаря за неодобриелно мнение. Утре съм у Варна, ще се доразберем. Ако не искахме коментари, нямаше да пускаме темата. Заводът - латиницата е забранена, явно ще се изтрие тоя пост. Подозирам, че не се схваща настроението заради равния запис, въпреки, че динамиката е много голяма в живото изпълнение - песента започва без бас, после с леко докосване на баса, продължава с по-силно, следва агресия и засукани хармонични линии и завършва с крайно жулене на квинти в китарния регистър, но това не се схваща, някак си. Барабаните също са доста неясни, а от целия текст се разбира само едно "Пешо, Пешо"... НО ПЪК СИ Е НАШЕ! Роко, бате, след над 40 формации, в които съм бил, а в някои от тях и с теб, смятам, че мога да преценя кое, колко, къде и как би могло да го бъде, така че не ме мисли Като има по-добър запис, ще го пуснем пак, но все пак сме форум за музиканти, а музикантът би трябвало да има други уши, и да чува и нещата, които не се чуват, а и не само тях, та се надявах на адекватна критика, но и укорите стават - кой, колкото може и т.н. Ако искате продължавайте да пишете "Не ми харесва" или "Харесва ми", или пък друго нещо, но ако знаете, казвайте и защо - нали форума е направен, за да сме си полезни, най-малкото и т.н. Редактирано Май 9, 2008 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
ultramega Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 (Редактирано) Zavod Lenin предполагам че си от групата на клипчето щом благодариш на видялите видеото. Не знам къде си доловил "hate" в комента ми. Дори бях крайно дружелюбен За зависта няма да коментирам... Иначе аз не съм харесвал видеота и на много други групи и също са ми се стрували скучни. Не го приемай толкова лично... (може би трябваше да си премълча както обикновено правя) Редактирано Май 9, 2008 от ultramega Цитирай
Свилен Бас Отговорено Май 14, 2008 Автор Отговорено Май 14, 2008 (Редактирано) ... така-а-а-а, малко отидох до Варна, запознахме се с ултрамега, поговорихме, обсъдихме туй-онуй, ето го и резултата: Следващите, моля? едит: Тия коли и води на масата не са от нас! Редактирано Май 14, 2008 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
ultramega Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Смятах да не се показвам на к'во приличам в тоя форум , но ти ме издаде На последната снимка: очите ми постоянно светят така, но на другите две съм със затворени и затова не се вижда Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Я па ти, глей Свилката как е зачервил бузки,като Дядо Мраз Цитирай
Ивелин Отговорено Май 19, 2008 Отговорено Май 19, 2008 ...може пък на други да не им е скучно На мен не ми беше скучно, 'щото харесвам парчета с Тоника, Субдоминанта и Доминанта! Цитирай
nofearinc Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 (Редактирано) едит:А бе, то, преди мен е имало басистка - аз все им казвам да я върнем и да свирим с два баса, единия с дистър... Парчето не е лошо, ама ако върнете другата басистка, ще имам още една причина да гледам клипчето редовно Нищо лично, просто свързвам групата първо със старата басистка. Редактирано Май 20, 2008 от nofearinc Цитирай
Recommended Posts