VladoM Публикувано Май 3, 2008 Публикувано Май 3, 2008 Едно парче на Lee Ritenour & Marcus Miller... Цитирай
TONY Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 много ми хареса. интересна интерпретация. ( с лек привкус на metal) (личи си, че Миро е метъл китарист минал към джаза(фюжън), което мен лично ме кефи, а за бас солото ) Цитирай
VladoM Отговорено Май 4, 2008 Автор Отговорено Май 4, 2008 много ми хареса.интересна интерпретация. ( с лек привкус на metal) (личи си, че Миро е метъл китарист минал към джаза(фюжън), което мен лично ме кефи, а за бас солото ) Мерси Тони, да наистина Миро си пада и по джаза, като добавя и леко <рок нюанс>... Цитирай
Leclerc Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Едно парче на Lee Ritenour & Marcus Miller... Хеееех! Владоо! Кога му беше сефтето на тва парче, бре ??? Май- на Аерогарата, а?? Само дето липсва Роската ... ...и Васил (RIP)... БТВ- Владо е БАСИСТЪТ! Б. Цитирай
VladoM Отговорено Май 5, 2008 Автор Отговорено Май 5, 2008 ^ Охоо, Бояне ти ли си бре!? Много се радвам да те чуя... Ей, не намери време да удариш един клавир на парчето, щеше да стане супер... Цитирай
johniebgood Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Браво , поздрави Миро от Иван Несторов,по едно време свирехме заедно :-) Цитирай
Polyphone Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Едно парче на Lee Ritenour & Marcus Miller... Браво на двама ви! Супер е!!! Цитирай
VladoM Отговорено Май 9, 2008 Автор Отговорено Май 9, 2008 Браво , поздрави Миро от Иван Несторов,по едно време свирехме заедно :-) Мерси, Иване и ти имаш много поздрави от Миро. Цитирай
Recommended Posts