Entwine Публикувано Май 1, 2008 Публикувано Май 1, 2008 Ами значи .....въпроса ми е следния---> има ли смисъл да си взема Boss Mt2 ...аз вмомента ползвам FAB Metal на Danelectro....не е толкова лош,но вади много НЕ плътен звук......и реших да го сменя.....сега....другия ми въпрос е---> дали да си взема Mt2,Ml2 или нещо на Digitech ......обичам да свиря много неща .....metalcore,heavy metal,thrash и общо взето ми трябва нещо,което да покрива тези стилове....ако имате и други предложения ги споделете ... мерси предварително! Цитирай
Overdrive Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 вземи си лампов преамп - ако трябва събери пари, а не ги пилей за камиончета - с такива стабилен метъл звук трудно се получава Цитирай
Entwine Отговорено Май 1, 2008 Автор Отговорено Май 1, 2008 е да....ама като се замисля,аз за колко неща трябва да събирам пари.....харесал съм си китарка за над 1500 кинта(моята е скуаяр страт ама не тея смешните от по 300 лева...със сменени адаптери и пикгард) ......ново кубенце(моето е Laney Extreme lx20r страшно за парите си) и ми се реве....смисъл не за друго ,ами просто съм един беден българин :Х ... знаете какво е ....не ми се ще да остарея,докато си събера тези неща иначе те подкрепям доста ....ама за в бъдеще ... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Вземи си един ,ето такъв-няма да съжаляваш! или такъв... Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 моята е скуаяр страт metalcore,heavy metal,thrash и общо взето ми трябва нещо,което да покрива тези стилове.... Нали се сещаш,че и оригинален Страт не е за тия стилове,а плътен звук от малко кубенце трудно излиза.. Цитирай
Entwine Отговорено Май 1, 2008 Автор Отговорено Май 1, 2008 еми с разликата,че моя страт е със 2 хъма.....а под плътен звук....дотолкова плътен,колкото мога да постигна в нас ...кубето е малко,ама не съм го бичил на повече от 3 от 10....а не свиря на повече от 2 от 10......... Цитирай
Entwine Отговорено Май 1, 2008 Автор Отговорено Май 1, 2008 (Редактирано) ето нещо свирено със скапаното ми камионче.......мисля,че по НЕ плътен звук,няма накъде..... :D ........ http://www.youtube.com/watch?v=emc_i_ZMfRA Редактирано Май 1, 2008 от Entwine Цитирай
Slav Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Аз ти препоръчвам Sansamp GT2 от Nikifena, имам такъв и съм страшно доволен от него ! Струва 140 лева, а е зверска машинка, наистина съм доволен, че си го взех ! Цитирай
Entwine Отговорено Май 1, 2008 Автор Отговорено Май 1, 2008 дам и аз за с-ампа на Nikifena съм слушал само яки работи......но не знам,дали ще ми е подходящ за желанията и изискванията....някой да сподели ,мнение отностно ефекта? смисъл ...достатъчно "тежък" и "плътен" звук ли вади? Цитирай
Slav Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Брат, повярвай ми, с тази машинка можеш да свириш всичко от блус до дет метъл Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 (Редактирано) Мдам, и аз съм собственик на SansAmp-а на Ники от няколко месеца вече - страшен е, а свиря от...да кажем Iron Maiden до Opeth, Napalm Death и такива ми ти раоти... Иначе на Metal Zone-ът му трябва хубаво кубе за да звукне - чувал съм го в различни по големина и качество кубета и на всичките места звучеше различно, така че при теб не се знае какво ще излезе. Редактирано Май 1, 2008 от SomeoneElse Цитирай
Entwine Отговорено Май 1, 2008 Автор Отговорено Май 1, 2008 супер....а да питам в София,къде мога да го пробвам,че доколкото видях той е от Пловдив (може и да греша де) .....смисъл има ли някой(притежател на въпросния сансамп),на когото да речем да му се свири утре ? Цитирай
Slav Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Свържи се с Nikifena, той ще ти разясни за тази машинка, даже има и тема във форума, както и семпли от ефектчето Цитирай
Entwine Отговорено Май 1, 2008 Автор Отговорено Май 1, 2008 да бе аз чух 3 семпълчета....въпроса е там,че искам не само да ми се разясни на теория какво може да изкара това камионче,ами и да го чуя как звучи във моето* кубе и моята* китара ........и преди да си го купя(евентуално) ... искам да си го преценя за мен си ...... и затова исках да се съберем с някой побратим от София и да подрънкаме..... Цитирай
Overdrive Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 в записа ти има много "неплътност" и много високи - 80% от това е защото си със малко кубе с малък говорител, вземи си нещо с 12" иначе какъвто и драйв да имаш може би пак ще е така Цитирай
Recommended Posts