Jump to content
Българският форум за музиканти

Следвай Мечтите Си


Recommended Posts

Споделям с всички вас последната си песен с надежда, че този път ще се намери някой, който да я оцени и критикува. :girl_witch: Ще бъда изключително щастлив и удовлетворен от работата си ако напишете своето мнение, каквото и да е то.Това е линка за песента : http://media.putfile.com/Silfredim---Follow-Your-Dreams

Редактирано от Silfredim
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей ! Малко ми е размито като композиция ,но към края определено ме впечатли !Според мен вокалите са неубедителни ,но ако се изпее от добър вокалист и се поизчисти композиционно би имала потенциал !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно имаш доста идеи в главата и си страшно мелодичен! Много ми допадна, само интрото леко ме издразни, иначе вокала действително не е кой знае какво но и с него свикнах. Наистина мн успокояваща и приятна музика. Напомня ми на Chill Out песничките на ATB :) Моят съвет е обаче да я съкратиш до 3 минути и нещо. Просто 6 е прекалено дълго за такъв стил, за да бъде възприет от слушателя. И ако можеш опрости малко структурата на песента, даже не малко, ами доста :lol: Но като цяло е доста качествена!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Искам да благодаря на всички, които намериха време и желание да напишат своя коментар за тази песен!Най-голямото щастие за всеки един творец е неговото творчество да бъде оценено, независимо дали е критикувано положително или отрицателно, защото по този начин то бива осмислено за него!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Много странен стил.Мисля че малко по - целенасочено трябва да започнеш.Отначалото започва като някакво модерно народно парче, после става малко клубно или как да кажа дискотечно.Хубаво е да смесваш стилове , ама търси елементи, които могат да се комбинират адекватно.И този ревърб ме смущава през цялото време във вокала.С какъв микрофон записваш, защото малко саунда е некачествен.Има някакъв шум.И интонацията.Трябва да помислиш за това.Ако не можеш използвай Melodyne или Antares Auto Tune.На места празнее.Липсва плънка на карая .Малко сухо е там.Иначе интересно.Това е моето мение, надявам се да е било от полза.Опитай се да има някаква идея , която да се развие.Много размито заучи на места.Иначе е интересно като стил.Напомня ми за нещо ама не мога да се сетя за кое точно.

Редактирано от salt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.