Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Споделям с всички вас последната си песен с надежда, че този път ще се намери някой, който да я оцени и критикува. :girl_witch: Ще бъда изключително щастлив и удовлетворен от работата си ако напишете своето мнение, каквото и да е то.Това е линка за песента : http://media.putfile.com/Silfredim---Follow-Your-Dreams

Редактирано от Silfredim
Отговорено

Здравей ! Малко ми е размито като композиция ,но към края определено ме впечатли !Според мен вокалите са неубедителни ,но ако се изпее от добър вокалист и се поизчисти композиционно би имала потенциал !

Отговорено

Явно имаш доста идеи в главата и си страшно мелодичен! Много ми допадна, само интрото леко ме издразни, иначе вокала действително не е кой знае какво но и с него свикнах. Наистина мн успокояваща и приятна музика. Напомня ми на Chill Out песничките на ATB :) Моят съвет е обаче да я съкратиш до 3 минути и нещо. Просто 6 е прекалено дълго за такъв стил, за да бъде възприет от слушателя. И ако можеш опрости малко структурата на песента, даже не малко, ами доста :lol: Но като цяло е доста качествена!

• 1 month later...
Отговорено

Искам да благодаря на всички, които намериха време и желание да напишат своя коментар за тази песен!Най-голямото щастие за всеки един творец е неговото творчество да бъде оценено, независимо дали е критикувано положително или отрицателно, защото по този начин то бива осмислено за него!

Отговорено (Редактирано)

Много странен стил.Мисля че малко по - целенасочено трябва да започнеш.Отначалото започва като някакво модерно народно парче, после става малко клубно или как да кажа дискотечно.Хубаво е да смесваш стилове , ама търси елементи, които могат да се комбинират адекватно.И този ревърб ме смущава през цялото време във вокала.С какъв микрофон записваш, защото малко саунда е некачествен.Има някакъв шум.И интонацията.Трябва да помислиш за това.Ако не можеш използвай Melodyne или Antares Auto Tune.На места празнее.Липсва плънка на карая .Малко сухо е там.Иначе интересно.Това е моето мение, надявам се да е било от полза.Опитай се да има някаква идея , която да се развие.Много размито заучи на места.Иначе е интересно като стил.Напомня ми за нещо ама не мога да се сетя за кое точно.

Редактирано от salt