ultramega Публикувано Април 28, 2008 Публикувано Април 28, 2008 Отдавна не съм пускал нещо тука, а понеже си купих процесор(VOX Tonelab LE), докато го разцъквам записах това парче - VOX-TRY Правя се че свиря, но като се заслуша човек , май шумя Цитирай
rocker_vn Отговорено Април 28, 2008 Отговорено Април 28, 2008 ей това се казва жица - не като моите простотии Цитирай
johniebgood Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 Яко е ! Ползваш ли кубе или направо от процесора записваш ? Цитирай
ultramega Отговорено Април 29, 2008 Автор Отговорено Април 29, 2008 Благодаря. Иначе Китара->процесор->звукова карта. Друго няма Цитирай
indy Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 Браво, неимоверно яко забиваш. Честит проц. Цитирай
kukls Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 wow наистина много яко, ако някой ден решиш да реализираш проектите си на живо с банда пиши ме зад барбаните наистина свалям ти шапка Цитирай
kolio_k Отговорено Май 5, 2008 Отговорено Май 5, 2008 Браво, звучиш все по добре и по добре всеки път в който те чуя Цитирай
ultramega Отговорено Май 5, 2008 Автор Отговорено Май 5, 2008 Радвам се много, че ви ви допада... Благодаря за коментарите kolio_k , това че си забелязал някакъв напредък в мен , ми дава мотивация. Аз все имам чувствово, че си цикля на едно място... Цитирай
Fashion Отговорено Май 5, 2008 Отговорено Май 5, 2008 Ultramega, супер звучи ,пък и техниката на свирене се подобрява значително при теб . Това е много добър процесор ,ще се убедиш когато поработиш с него. Днес и аз бях решил да постна някой семпъл с новата китара и ако осатане време ще го направя. Хайде със здраве да си ползваш новата техника. Цитирай
ultramega Отговорено Май 5, 2008 Автор Отговорено Май 5, 2008 Мерси Fashion Честита ти китарка и на теб. Много е красива Цитирай
Recommended Posts