groovejazzer Публикувано Юли 15, 2005 Публикувано Юли 15, 2005 Търся си video-live-oвe (изобщо всичко), на JACO PASTORIUS???Ако някой има - да драска да обменим. pbmwpower@yahoo.com модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
fracture Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 имам Live in Montreal и Modern Electric Bass, а ти ако може - там където е възможно, драскай на кирилица :hello: Цитирай
mengel Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 (Редактирано) Имам един урок на Джако, с Скофийлд и един барабанист как му беше името... А и дискографийка мп3 Редактирано Юли 15, 2005 от mengel Цитирай
groovejazzer Отговорено Юли 15, 2005 Автор Отговорено Юли 15, 2005 mengel написа: Мерси, пичове Т'ва с Scofield май го имам - с един чернокож барабанист - това ли е?Оставете някакви координати, за да обменим.И аз имам интересни неща(от София съм) модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
YtseJam Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 А на кирилица ще пропишем ли най-накрая? Цитирай
groovejazzer Отговорено Август 13, 2005 Автор Отговорено Август 13, 2005 SlipFly написа: offfff :"law is law" ...E няма ли някой да предложи нещо интересно на Рastorius...???Да обменим.... модерирано от Snowwhite - а да обмениш малко визуален контакт с правилата можеш ли?!? правила! Цитирай
papur Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 В Morpheus или Gnutella P2P мрежи има доста нешта на Пасториус за сваляне. В free.evro.net ima video na Weather Report-76 with Jaco. Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 papur написа: В free.evro.net ima video na Weather Report-76 with Jaco. Дай ако имаш линкче, че търсачката не го открива Цитирай
groovejazzer Отговорено Август 27, 2005 Автор Отговорено Август 27, 2005 groovejazzer написа: даите линк4ета или ако някои има не6о на PASTORIUS - 6Е СЪМ благодарен -мерси !!! pbmwpower@yahoo.com или на ЛС Цитирай
groovejazzer Отговорено Август 28, 2005 Автор Отговорено Август 28, 2005 groovejazzer написа: groovejazzer написа: даите линк4ета или ако някои има не6о на PASTORIUS - 6Е СЪМ благодарен -мерси !!! pbmwpower@yahoo.com или на ЛС ? ? ? ? ? ? ? ? ? Цитирай
papur Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Не мога да намеря линка , да не беше във фрии-техно линк. В eMule namerik naj mnogo video na Jaco http://easynews.dl.sourceforge.net/sourcef...c_Installer.exe Цитирай
papur Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 В eDonkey има осхте пве4е: http://download.edonkey.com/edonkey.exe Цитирай
Recommended Posts