groovejazzer Публикувано Юли 15, 2005 Публикувано Юли 15, 2005 Търся си video-live-oвe (изобщо всичко), на JACO PASTORIUS???Ако някой има - да драска да обменим. pbmwpower@yahoo.com модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
fracture Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 имам Live in Montreal и Modern Electric Bass, а ти ако може - там където е възможно, драскай на кирилица :hello: Цитирай
mengel Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 (Редактирано) Имам един урок на Джако, с Скофийлд и един барабанист как му беше името... А и дискографийка мп3 Редактирано Юли 15, 2005 от mengel Цитирай
groovejazzer Отговорено Юли 15, 2005 Автор Отговорено Юли 15, 2005 Мерси, пичове Т'ва с Scofield май го имам - с един чернокож барабанист - това ли е?Оставете някакви координати, за да обменим.И аз имам интересни неща(от София съм) модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
YtseJam Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 А на кирилица ще пропишем ли най-накрая? Цитирай
groovejazzer Отговорено Август 13, 2005 Автор Отговорено Август 13, 2005 offfff :"law is law" ...E няма ли някой да предложи нещо интересно на Рastorius...???Да обменим.... модерирано от Snowwhite - а да обмениш малко визуален контакт с правилата можеш ли?!? правила! Цитирай
papur Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 В Morpheus или Gnutella P2P мрежи има доста нешта на Пасториус за сваляне. В free.evro.net ima video na Weather Report-76 with Jaco. Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 В free.evro.net ima video na Weather Report-76 with Jaco. Дай ако имаш линкче, че търсачката не го открива Цитирай
groovejazzer Отговорено Август 27, 2005 Автор Отговорено Август 27, 2005 даите линк4ета или ако някои има не6о на PASTORIUS - 6Е СЪМ благодарен -мерси !!! pbmwpower@yahoo.com или на ЛС Цитирай
groovejazzer Отговорено Август 28, 2005 Автор Отговорено Август 28, 2005 даите линк4ета или ако някои има не6о на PASTORIUS - 6Е СЪМ благодарен -мерси !!! pbmwpower@yahoo.com или на ЛС ? ? ? ? ? ? ? ? ? Цитирай
papur Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Не мога да намеря линка , да не беше във фрии-техно линк. В eMule namerik naj mnogo video na Jaco http://easynews.dl.sourceforge.net/sourcef...c_Installer.exe Цитирай
papur Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 В eDonkey има осхте пве4е: http://download.edonkey.com/edonkey.exe Цитирай
Recommended Posts