damark Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 (Редактирано) Не мога да разбера като се говори за десетки хиляди левове, защо е тръгнал да пита в някакъв форум? Все едно да спечеля от тотото и да ви питам какво да си купя! П.С. А Като сме почнали със съветите, аз съм пълен аматьор в музикално отношение, самоук, зарибих се по ФЛ Студио (не правя нищо подобно на електронна музика обаче), купих една книга Композиране, на английски е, не помня кой автор както и да е, купих преди месец М-Аудио Аксиом 61 ... Та въпроса ми е, освен ФЛ с разни нексуси и хиперсоник, и Рийзън 3, имам ли нужда да сменя софтуеъра, примерно да има по-подходящ? Разчитам на по-истински пиана, акустични китари, бас, барабани и т.н. Съжалявам, че не карам по темата, ама из тия тъпи бг сайтове никъде няма някой да ти помогне! А на човека със студиото му пожелавам успех, защото като чета колко разбира, съм на 90% сигурен, че ще е набутвация, без да се обиждаш мой човек! ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ, НЕ В АМЕРИКА! Редактирано Септември 21, 2009 от damark
synchu Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 В смисъл? Като ти харесва толкова в Америка - действай по въпроса. Можеш да се разходиш из gearslutz.com, например, такива въпроси са постоянно на дневен ред и хората си питат, дали ще е по-добре да си купят Prism или Mytek за персоналното си студио, и никой не прави на въпрос дали е Америка, Ботсвана или Северно Конго - просто излагат мнение. Ако нямаш мнение, а имаш лека форма на уплах от действителността - то мястото за споделяне не е тук. Ако имаш въпрос различен от дискутирания в темата, което е явно, моля пусни си нова тема. Още повече питащия отдавна вече си оборудва студиото и темата е на почти година и половина.
sardaesox Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 "Ако нямаш мнение, а имаш лека форма на уплах от действителността - то мястото за споделяне не е тук." хихиихухуаа,как го заби...
Dball Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 Пич не мога да разбера защо искаш толкова мощно ПС.В почивките при записите крайсис ли искаш да играеш.Ако ще е хард вземи на уестерн дигитал.Те са най-добрите.За Рам по добре 2 или 4 на ДРР 3 ка.Процесор не ти трябва толкова силен но щом искаш да е як Интел i7 е за теб.За видео карти не ти трябва Crossfire ili SLI 1 9800 ГТ на енвидия ще ти свърши работа.
synchu Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 Чукча писател, чукча не читател. Човекът си оборудва студиото - темата е на година и половина пиша за втори и последен път.
Recommended Posts