Jordan_J Публикувано Април 22, 2008 Share Публикувано Април 22, 2008 Новооткрито студио във Варна. Няма име още и в момента работим само по собствени проекти. Съвсем скоро обаче го пускаме и комерсиално. Скоро ще пусна конкретен и точен лист с техниката, с която разполагаме. За контакти и повече инфо: 0886 774491 (Данчо) За контакти: 0886 774491 (Данчо) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byron Отговорено Април 23, 2008 Share Отговорено Април 23, 2008 Жестоко изглежда студиото, и обзаведено с много стил...и кондензаторни микрофони Neumann U87 :-) Само удоволствие може да доставя свирене в такова студио, поздравления. Остава само да споделиш къде се намира. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 23, 2008 Автор Share Отговорено Април 23, 2008 (Редактирано) Жестоко изглежда студиото, и обзаведено с много стил...и кондензаторни микрофони Neumann U87 :-) Само удоволствие може да доставя свирене в такова студио, поздравления. Остава само да споделиш къде се намира. Благодаря! Студиото се намира в района на "Проектантска" - на ул. Гоце Делчев. Иначе Neumann U87 и Neumann М-149 е една малка част от интересния лист с микрофони. Обърна ли внимание на Brauner-ите на снимката (моделите Anniversary, Valvet, VM-1) Както споменах малко по-късно ще публикуваме пълен лист с оборудването, което ще е на разположение, тъй като до средата на Май чакаме още неща като бутикови микрофони и един KORG OASYS. Иначе основно се работи с 2 x Yamaha 02/96r v2 (с mLan & ADAT) + 1 x Digital Soundcraft. Поздрави! Данчо Редактирано Април 23, 2008 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Април 23, 2008 Share Отговорено Април 23, 2008 Не знам какво да кажа освен едно голямо ЕВАЛА! Убеден съм, че при малко повече реклама клиенти няма да ви липсват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Април 23, 2008 Share Отговорено Април 23, 2008 ЕЕЕ браво А някой ореваха орталъка , че нямало студио във Варна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aitapeapea Отговорено Април 23, 2008 Share Отговорено Април 23, 2008 Дали пък не бях аз, дали пък не съм прав , дали пък нямах нещо друго впредвид , дали пък ще има клиантела за това инъче толкова симпатично изглеждащо студио - само времето ще покаже От все сърце пожелавам успех с начинанието и очаквам саит с подробно инфо! Само един въпрос ми е интересен, без грам заяждане, според вас за колко време ще се избие инвестицията за подобно студио в БЪЛГАРИЯ и по-точно във Варна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlackCorsair Отговорено Април 23, 2008 Share Отговорено Април 23, 2008 ...е в Варна си има бизнес Hip-Hop,Punk,Core, ресторантчета,хотели - тва-нва ...кво ги мислиш ... ...решили са - направили са - да са живи и здрави да бачкат и да им е як гъза,щото доста работа ша трябва да се иде на печалба Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 23, 2008 Автор Share Отговорено Април 23, 2008 Знам, че ще прозвучи като лудост, но "избиването" на студиото и вложеното в него в момента ни е последна грижа Това е едно начало на нещо доста по-голямо (по нашите планове). Така че, живот и здраве ... ще се чуе и види ! Поздрави на всички! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byron Отговорено Април 24, 2008 Share Отговорено Април 24, 2008 (Редактирано) VisionDann от това, което се вижда на снимките е очевидно че студиото не е така хубаво обзаведено и подредено просто за да си "избие парите" ;-) По-скоро ми изглежда като "за каузата" замисъла му, а и както ти спомена си го ползвате за лични нужди. Това е супер яко, и още по-супер яко е че сте решили да го "споделите" и с други музиканти... Не знам дали греша, но мисля че е ясно че клиентите няма да са от кол и въже там. Дай боже, скоро да стъпя на живо в студиото, за да оценя достойнствата му :-) За микрофоните евала, има една серия U87 които са черни матирани, не знам каква е разликата, но звука определено е друг. Тва са най-добрите съществуващи микове според мен. Другите които спомена не ги знам Хайде, давай адрес, координати....червена лента и ножици и да идваме на откриването :-) със смокинги и шампанско. Редактирано Април 24, 2008 от byron Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Април 24, 2008 Share Отговорено Април 24, 2008 Бравус Варнус, някой ден требе да чуя "Кадифето" на Браунер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 24, 2008 Автор Share Отговорено Април 24, 2008 ... има една серия U87 които са черни матирани, не знам каква е разликата, но звука определено е друг. Тва са най-добрите съществуващи микове според мен. Другите които спомена не ги знам Хайде, давай адрес, координати ... Нещата не са до цвета на микрофона, а до точната модификация - U87 или U87ai. Втория вид е по-нов и според мен - по-различен. Иначе цвета не би трябвало да има значение, той е просто опция - силвър или черен мат. А иначе координати съм дал още в първия пост Разгледай в нета Brauner продуктите ако ти е интересно и щом не си чувал. Модела VM-1 е бутиков - с цена около 6000 долара. Поздрави! Данчо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Април 24, 2008 Share Отговорено Април 24, 2008 Евала! Маниаци! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KeRRANGKid Отговорено Април 24, 2008 Share Отговорено Април 24, 2008 Това е цял саунд храм. Голям стопанин си сега 'зимаш ли ученици-мераклии на работа лятно време ? Знам да мета, да копая.. сериозен съм :О Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mororor Отговорено Април 24, 2008 Share Отговорено Април 24, 2008 Честито !И уСпех! Жалко ,че не съм от Варна иначе щях да дойда да записвам при вас! Дано да ви върви по вода! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Edko Отговорено Април 24, 2008 Share Отговорено Април 24, 2008 Страхотно е!!! Искрено ти пожелавам успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts