Parni_Valjak Публикувано Април 22, 2008 Публикувано Април 22, 2008 Предлагам на любителите на DIY китари следните две книги. За целта си освобождават по 6MB Е-поща пространство или FTP достъп. Пращат ми ЛС с данните и когато ги получат може да ми с потупване по рамото пред строя...ааа...форума. Цитирай
patient Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Имаш ЛС :godbless: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: Хвала на такива люде кат тебе!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Две потупвания по рамото пред Форума от моя милост: Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Качете ги някъде тия книги да не спамим пощата на човека Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Април 22, 2008 Автор Отговорено Април 22, 2008 Забележете по 6GB, а не общо 6GB !!! Голям интерес, и може да съм омотал на кой какво съм пратил. Преимущество за получилите поне един файл. И една молба, хайде които са получили също да дават, че не мога да смогна... Ако някой даде пространство, мога да ги кача с FTP. Няма да мога да стоя непрекъснато на компа, че имам и друга работа ! Цитирай
Nikifena Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Знам, че форумът не е насочен към варез неща, но ето тук има един интересен сайт с онлайн литература http://www.ebookee.com/ Проверих, че първата книга е има в сайта. Успех Цитирай
Fenix Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Забележете по 6GB, а не общо 6GB !!!Голям интерес, и може да съм омотал на кой какво съм пратил. Преимущество за получилите поне един файл. И една молба, хайде които са получили също да дават, че не мога да смогна... Ако някой даде пространство, мога да ги кача с FTP. Няма да мога да стоя непрекъснато на компа, че имам и друга работа ! 6 Gb или 6Mb a всъщност ти трябват 12 аз също съм кандидат, пощата ще ти я пратя на ЛС Цитирай
patient Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Знам, че е в разрез с правилата, ама за да облекча трафика в пощата на Parni_Valjak ето ви линк ftp://87.121.145.167 Цитирай
anadem Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Потупване за Parni_Valjak и за patient Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Април 22, 2008 Автор Отговорено Април 22, 2008 Браво, най-сетне човек да ме отмени малко. patient, дай крайна дата и след нея затрий, за да нямаш проблеми. Цитирай
Guest Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 :) Ако някой иска книгите - на ЛС, ще препращам. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Април 22, 2008 Автор Отговорено Април 22, 2008 Браво ! Все повече ми харесва духът на форума! Цитирай
vlex Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Браво ! Все повече ми харесва духът на форума! Форумът си е така от доста време Иначе книжките са полезни и имат доста снимки с указания кое как точно се прави - приятен самоучител за diy китародялане Поздрави, Влад Цитирай
Fenix Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 И аз да благодаря лично. 10х!! Иначе и аз препращам без проблеми. мое и на ICQ, има го в профила ми Цитирай
Recommended Posts