SlipFly Публикувано Април 21, 2008 Публикувано Април 21, 2008 парчето може да го чуете в спейса на групата : http://www.myspace.com/sickflag1 някви мнения ? питам щото навсякаде звучи различно... Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 много добра работа! Парчето е супер яко! Звука ми е идеален за DVD live в някоя зала ...всичко е много добре - само reverb-а ми идва в повече Цитирай
SlipFly Отговорено Април 22, 2008 Автор Отговорено Април 22, 2008 @ Valserp хах и аз така радвам се @BlackCorsair и мен тоя ревърб ме притеснява ... Ама като за 1ви запис , нали се сещаш - нокой незнае точно какво иска Сиг не е тук мястото ама не ми се пуска нова тема , в петак ще свирим в 8тн Бол ако някой има интерес може да дойде Цитирай
LOE Отговорено Април 23, 2008 Отговорено Април 23, 2008 като за първи запис е повече от добре вокала ми хареса като звучене, доста балансирано даже и лайва звучи учудващо добре Цитирай
trolla Отговорено Април 23, 2008 Отговорено Април 23, 2008 Бравооо. Добра работа особено като за първа стиудиина. Много по-готини китари от колкото в другите песни значи просперирате - така и тябва - само нагоре Браво на Ванката за вокалите китарите са малко "размити" на места иначе е екстра Цитирай
SlipFly Отговорено Април 23, 2008 Автор Отговорено Април 23, 2008 Някакви предложения как да звукне по добре? К'во ще кажете барабаните малко по-напред с малко по малко ревърб? Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 23, 2008 Отговорено Април 23, 2008 (Редактирано) ...дай ми ги на писти щи предложа микс ...ревърба само оправете и сте ОК Редактирано Април 23, 2008 от BlackCorsair Цитирай
SlipFly Отговорено Април 24, 2008 Автор Отговорено Април 24, 2008 ...дай ми ги на писти щи предложа микс ...ревърба само оправете и сте ОК хм...нямам ги на писти но следващия път като отида при тоя пич от студиото ще ги зема иначе ревърба ш му кажа да го оправи.. Цитирай
fracture Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 якичко е, продължавайте все така Цитирай
Recommended Posts