BlueZone Публикувано Юли 14, 2005 Публикувано Юли 14, 2005 След 27 поста за три дни се сетих, че е време да се представя. Такаааа...ами аз съм Боби Зашев и съм основно китарист, както вече стана ясно на доста хора. Иначе по неволя станах и пианист, а по принуда и басист. Някои от вас ме познават от "славното" минало на "легендарната" група Rest In Peace, други от още по-легендарната група Такси (с което хич не се гордея), а трети от най-легендарната група Music Station. Както всички виждат, свиренето вече не е много на почит и за това преди 3 години се преориентирах към тонрежисурата, която определено ми е по-интересна от безкрайно вадене на глупави кавъри. Който се заинтересува от моята персона, нека погледне тук. Има две парчета и снимки на електрическите ми китарки. За повече въпроси - драсвайте лични съобщения. П.П. Голямо тенкю на хора като YtseJam за това че го има тоз форум и на progressive, че ме светна за него. Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Мара Боби,Стефан съм.Обаждай се.ААААААААА и добре дошъл offcourse. Цитирай
synchu Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 велцоме и преатно прекарване Рустон са е'ати китарите ултра просто ....както има абсолютни боклуци има и големи находки .... бтв....сега възобновяват производството... Цитирай
YtseJam Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Добре си ми дошъл, стари приятелю. It has been a while... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 След 27 поста за три дни се сетих, че е време да се представя.Такаааа...ами аз съм Боби Зашев и съм основно китарист, както вече стана ясно на доста хора. Иначе по неволя станах и пианист, а по принуда и басист. Някои от вас ме познават от "славното" минало на "легендарната" група Rest In Peace, други от още по-легендарната група Такси (с което хич не се гордея), а трети от най-легендарната група Music Station. Както всички виждат, свиренето вече не е много на почит и за това преди 3 години се преориентирах към тонрежисурата, която определено ми е по-интересна от безкрайно вадене на глупави кавъри. Който се заинтересува от моята персона, нека погледне тук. Има две парчета и снимки на електрическите ми китарки. За повече въпроси - драсвайте лични съобщения. П.П. Голямо тенкю на хора като YtseJam за това че го има тоз форум и на progressive, че ме светна за него. :hello: добре си ни дошъл.......впрочем ти ли свириш в онази култова песен "Има Дни" и още по култовата "Двама влюбени мъже" Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 още по култовата "Двама влюбени мъже" Ей,това съм аз :wow: наистина,за мой най-голям срам,но парите са си пари Боби,добре дошъл във форума,сигурен съм че ще се изкефиш.Има много талантливи и услужливи пичове и пички между нас И се радвам да видя още един човек минал през пародиятя наречена Такси. Владо Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 Мерси за посрещането. П.П. Току-що зарибих сестра ми да се включи тук, тъй като и тя се занимава с музика - пианистка е, макар че реши че ще свири и на китара и на бас... Ника и е MadHatter Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 още по култовата "Двама влюбени мъже" Ей,това съм аз :wow: наистина,за мой най-голям срам,но парите са си пари Боби,добре дошъл във форума,сигурен съм че ще се изкефиш.Има много талантливи и услужливи пичове и пички между нас И се радвам да видя още един човек минал през пародиятя наречена Такси. Владо За този форум без да си кривя душата мога да кажа, че е най-якия, който ми е попадал. За "Има дни" - свирил съм го само на няколко концерта и на един конкурс на "Passport Scotch". Другото парче нищо не ми говори, а и не искам да ми говори, защото...абе вие си знаете. Р+И= :wall: :killyou: Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Р+И= :wall: :killyou: МУХАХАХА,не е Р+И,а е Г+И,защото тя е Гуми,както "гальовно" я наричахме ние музикантите наемници Владо Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 Р+И= :wall: :killyou: МУХАХАХА,не е Р+И,а е Г+И,защото тя е Гуми,както "гальовно" я наричахме ние музикантите наемници Владо Р+И= :wall: :killyou: МУХАХАХА,не е Р+И,а е Г+И,защото тя е Гуми,както "гальовно" я наричахме ние музикантите наемници Владо ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :wow: :twisted: :green: :hello: Ебаси якия майтапппппппппп... Сече ви пипето. Евалас! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 :think: :think: :think: :think: A ве я дайте подробности ...няма само вие да се смеете Цитирай
YtseJam Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 За съжаление няма вече подробности, щото Скуми, тва де Руми, напусна пределите на милата родина, за да радва космополитния Лондон с грозотата си. Но там едва ли някой ще се впечатли, като се има предвид какво е местното население. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 За съжаление няма вече подробности, щото Скуми, тва де Руми, напусна пределите на милата родина, за да радва космополитния Лондон с грозотата си. Но там едва ли някой ще се впечатли, като се има предвид какво е местното население. наскоро дори имаше нейно включване от Лондон за БТВ гледам аз неква позната муцуна като са вгледах и видех името..си казах оли-майко "Двама влюбени мъже" ....Аве тез двама влюбени мъже да не са Р/Г/уми и някой друг мъж??? :think: Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 За съжаление няма вече подробности, щото Скуми, тва де Руми, напусна пределите на милата родина, за да радва космополитния Лондон с грозотата си. Но там едва ли някой ще се впечатли, като се има предвид какво е местното население. наскоро дори имаше нейно включване от Лондон за БТВ гледам аз неква позната муцуна като са вгледах и видех името..си казах оли-майко "Двама влюбени мъже" ....Аве тез двама влюбени мъже да не са Р/Г/уми и някой друг мъж??? :think: Вие пък сега - Р(Г)уми изобщо не е грозна. Я моля ви се - осъзнайте се малко... ...тя е И грозна, И тъпа, освен това разбира толкова от музика, колкото аз от макроикономика :wall: Цитирай
Recommended Posts