Bummer Публикувано Април 19, 2008 Публикувано Април 19, 2008 Здравейте ! Трябва ми програма за ктиара.Сега ползвам Guitar FX Box 2.6 Можете ли да ми препоръчате нещо по-добро и ако може - линк.А ако това се счита за приатство, като получаваме мизерни заплати, моля да даде линк на лично съобщение.Благодаря Цитирай
makatol Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Revalver MK III Simple Guitar Combo Цитирай
Bummer Отговорено Април 20, 2008 Автор Отговорено Април 20, 2008 Благодаря, ама се вдигат много шум, а звука не е кой знае колко силен.В смисъл Guitar FX Box вади по-силен Цитирай
Slav Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Guitar Rig 3 Има я по торентите с кракове и всичко Като ти пречи шума можеш да го премахнеш с Noise Reduction, има много симулации на усилватели, кабинети и ефекти Определено е МНОГО по-добра от Guitar FX Box Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 6-7-8 пъти поне. ФХ Вох-а е нек'ав шит тотален!!! Цитирай
Bummer Отговорено Април 23, 2008 Автор Отговорено Април 23, 2008 Имам няколко въпроса: как да премахна delay при guitar rig 3? След това, звука е слаб.Как да го направя нещо мощно ? Цитирай
Recommended Posts