Harrry Отговорено Април 22, 2008 Автор Отговорено Април 22, 2008 Имам две такива Аудиотехники 3035 - и двете звучат "твърдо", дори с лампов преамп. За глас определено не е микрофона - мечта. Най-вероятно, защото не е "истински" кондензаторен, а електретен. За сваляне на звук от комбо върши работа. Колкото и странно да звучи, Берингер B-2 Pro микрофончето при мен звучи по-прилично, а има и повече патерни. Мерси много- да не се набутвам , и после да си ги бия в главата. И аз прочетох некои лошавини за тях. Сега съм се юрнал към Rode NT2-A, Audio-Technica AT4040 или MXL 960. Последният е лампов китайски, доста евтин за класа си - (дават го в сайтовете по 200 долара) и с добри качества, ако съдя по отзивите. Ама не знам, може ли въобще да се намери у нас. Цитирай
patzo Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 mxl 960 в българия не съм виждал , с доставка от америка идва към 500лв някъде. Разгледай тоя сайт там има семпли в Session 6 на първите две парчета вокала е записан с такъв. цък. И аз мислех за него ама се разколебах на доста инрервюта четох че звучи мътно. Цитирай
patzo Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 Значи моят rode nt2-a пристигна , пробвах го с акустична китара и звучи супер истинско без да украсява звука, за разлика от акг-персепшън 200 (който имах за малко) и звучи някъкси hi-fi. С вокал още не съм го пробвал. След 7-ми ще напиша по-подробен коментар със семпли защото тогава ми пристига предулилвателчето цък . Цитирай
Harrry Отговорено Април 27, 2008 Автор Отговорено Април 27, 2008 (Редактирано) Значи моят rode nt2-a пристигна , пробвах го с акустична китара и звучи супер истинско без да украсява звука, за разлика от акг-персепшън 200 (който имах за малко) и звучи някъкси hi-fi. С вокал още не съм го пробвал. След 7-ми ще напиша по-подробен коментар със семпли защото тогава ми пристига предулилвателчето цък . Честито, Пацо! Чакам още отзиви за запис на вокал с фабричния предамп. Успех с Роуда! На добър път, така да се каже.. Я кажи от кой сайт го купуваш, че и аз оттам да си взема - да е нещо проверено! Освен това- няма ли доставката да е по-евтина ако го взема от Англия? Там има много изгодни предложения. Редактирано Април 27, 2008 от Harrry Цитирай
patzo Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 Ами микрофона си го взех от Алмар , цената е 586 лв. Нямаше смисъл да го поръчвам от западен сайт защото като сметнеш доставката цената тук е същата. Микрофончето върви и с еластичен държач - за разлика от някой сайтове. Инъче предусилвателя съм го поръчал от америка. Цитирай
Recommended Posts