...denied Публикувано Април 15, 2008 Публикувано Април 15, 2008 Въпроса ми е малко, много сложен защото честно казано не знам какво точно търся... Интересно ми е дали има някаква програма (по възможност безплантна) която да прави странни ефекти, като да речем при по голямата част от песните на Пинк Флойд. Тези ефекти се правят с цел Psychedelic Rock и не знам просто се интересувам. Благодаря предварително. Rock On!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Guitar Rig да речем има такива фабрични пресети. Съотоветно и сам можеш да си нахакаш какви ли не странни ефекти. Имаше нек'ъв шарен сайкъделик...фейзър ли беше, дилей ли... Абе който го ползва да каже. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Психидилей се казва онова в Guitar Rig Ако владееш английски прочети това интервю,интересно е. http://www.pink-floyd.org/artint/dagear.htm А тук можеш да разгледаш различните ефекти,китари и ампове с които работи Дейвид Гилмор. http://www.gilmourish.com/?page_id=205 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Е човека търси софт, инак и аз можех да му линк-на сайта на Пийт Корниш... Цитирай
ciriljhonson Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Окидоки,нищо не казвам само си мисля,че не е лошо да се знае за какво става въпрос наистина Иначе със софт не мисля ,че ще постигне някакъв върховен резултат въпреки,че ако няма друг вириант да дерзае,това е начинът Цитирай
fLiSk Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Е зависи де. В наше време много от модулационните ефекти се добавят след записа, софтуерно или с реампване. Виж със свиренето в реално време може и да не е съвсем така работата, особено на не прекалено добра машина. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Въпроса ми е сложен, защото честно казано не знам какво точно търся... Интересно ми е дали има някаква програма (по възможност безплантна) която да прави странни ефекти, като да речем при по голямата част от песните на Пинк Флойд. Тези ефекти се правят с цел Psychedelic Rock и не знам просто се интересувам. Благодаря предварително. Rock On!!! Няма такава програма - безплатна. Виж такива дето да ти свършат работа има, но или трябва да си ги купиш ,или да ги теглиш кракнати от някъде из виртуалната реалност... ...а и за подобни ефекти - навремето е нямало софт и PCта... ...хората са правили "Верижки" с Камиончета или са използвали различни форми на звуков синтез ...то и аз искам безплатна програма дето катo засвирим да замясаме на Metallica ,ама все не мога да я намеря още... ...то пък на алхимиците от сено - злато им се искало да става Цитирай
...denied Отговорено Април 17, 2008 Автор Отговорено Април 17, 2008 На мен ми трябва просто програмка която дори да речем само на пеене ей така от микрофона и за фон да мога да наслагвам някакви такива ефекти.. малко ми е трудно да го обясня съжелявам.. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 17, 2008 Отговорено Април 17, 2008 ...съжалявам човече, ама като не можеш да ни обясниш,какво точно искаш, как да ти помогнем?! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 ^^ Много е просто - отиваш на оня сайт, сваляш софтеца, пускаш го оттатък, след това натискаш бутона и управляваш с мишката, докато наслагваш онова другото и ще стане! Цитирай
Recommended Posts