nasius0123 Публикувано Април 15, 2008 Публикувано Април 15, 2008 Момци, имам една китарка Musician 77' и имам намерение да се разделям с нея.Та дайте оферти ,ако проявявате желание.(Китарата ми е наследство и не е в мн добро състояние.В смисъл че ще е ремонт.прагчетата са за смяна и тоя клу4 дето се превключва от единия на другия адаптер)
ciriljhonson Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 Здрасти, Пиши малко повече за китарката а няма да е лошо да пуснеш и снимки Това ако не се лъжа е модел от 80те години,който хич не е лош,neck thru гриф,хъмбъкър адаптери и тн. Колкото до цената то тя трябва да се сформира от много фактори и ако не се види инструмента,не може да се определи. Ако е тази то интересът си заслужава Желая ти успех
nasius0123 Отговорено Април 15, 2008 Автор Отговорено Април 15, 2008 (Редактирано) Мерси мн .Тази е китарата .Даже малко по готина 6тото има две палчета ,с които може всеки от адаптерите да се използва като единичен преден едини4ен заден и като хамбукер.Колкото до снимките не мога да кача 6тото нз как .В сми че имам снимки ама май не мога да качвам от компа в тоя сайт а нямам страница в коята да кача снимки. Редактирано Април 15, 2008 от nasius0123
npokonu Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 Мерси мн .Тази е китарата .Даже малко по готина 6тото има две палчета ,с които може всеки от адаптерите да се използва като единичен преден едини4ен заден и като хамбукер.Колкото до снимките не мога да кача 6тото нз как .В сми че имам снимки ама май не мога да качвам от компа в тоя сайт а нямам страница в коята да кача снимки. Погледни в долния ляв ъгъл, там пише: "Безплатно качване и споделяне на снимки".
sevenstring Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 А имаш ли някаква идея за колко искаш да я продадеш?
nasius0123 Отговорено Април 15, 2008 Автор Отговорено Април 15, 2008 (Редактирано) Имам горе-долу представа за цената й като нова.Но за след 31 години малко ми е трудно да преценя.За съжаление ,както вече казах на един колега от форума, не съм от София и да се пробва става сложно.Затова пишете ако трябва на ЛС колко бихте дали(говоря за ценови диапазон, не за точна цана) и аз ще говоря с хората с по-сериозни предложения за евентуална среща. (http://youtube.com/user/wildstringdom -това е един пич със същия модел Ibanez .Горе-долу за някаква ориентация)(между другото цвета на моята е по-cool ) Редактирано Април 15, 2008 от nasius0123
dip4ikov Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 На пръв поглед китарата е прекрасна.Тва е много красив Ibanez и ти препоръчвам да не се разделяш за някви мижави пари с нея.А ако си се решил продай я за колкото пари ти трябват от нея.
sevenstring Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 И аз те съветвам да я запазиш! Смяна на прагчета, един нов превключвател за адаптерите (а може дори и да не се налага нов) и малко обща профилактика от лютиер и за има-няма 100-ина лв. ще стане слънце! За тия пари, дето би и взел, най-много да си купиш някоя средно читава корейска талпа, която по никакъв начин не може да се сравнява с улегнало дърво и изработка от 80-те години (камо ли neck-thru!), да не говорим, че с времето тази китара ще трупа и колекционерска стойност.
ciriljhonson Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Всички колеги които ти отговориха имат право. Разглеждайки снимките обаче забелязах,че струните са в обратен ред. Това означава ли,че си левичар и искаш да си купиш подходяща за тебе китара? Ако това е така то тогава имаш основание да продаваш,но ако не е по добре не се разделяй с красавицата Не съм савсем сигурен,но по презумция left hand китарите са по скъпи и едва ли за малко пари можеш да намериш нещо добро.По добре колегите с лява постановка да помогнат.
nasius0123 Отговорено Април 16, 2008 Автор Отговорено Април 16, 2008 Да действително причината струните да са обърнати е ,че съм левичар и съответно не считам за рентабилно да държа китарата неизползваема,когато има хора ,които с удоволствие биха се възползвали от възможностите й.Благодаря за полезните съвети,но все още не съм получил оферти.Всеки очаква да обявя цена,но всъщност,както вече споменах,нямам никаква представа за стойността й понастоящем.
ciriljhonson Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 В нета вървят по 450-500 долара на старо,това прави около 600 лв,от тук нататък ти си знаеш
fLiSk Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Според мен за Европа може да се приложи подобна цена, но в евро, както и при новите инструменти. Мисля, че можеш да зададеш около 800 - 900 лева и китарата ще си ги струва. Но това пак е мое мнение де.
EAmechaniX Отговорено Април 17, 2008 Отговорено Април 17, 2008 Тук май никой от вас не се е ебавал да сменя прагове на 30 годишен инструмент?!
Recommended Posts