Jump to content
Българският форум за музиканти

Проблем


_Guitar_hero_

Recommended Posts

Здравейте колеги.

 

Да започна отначало. Имам Squier Strat. custom със сменени Brige i neck адаптери(Lil killer) И като цяло китарката е много добра. Днес реших да си сменя струните. Преди smqnata си свирих и всичко беше ок, но след смяната на струните като настройх китарата и като включих кубето и Sans-AMP-a [ с който се сдобих скоро ( това си е чиста фукня :girl_cray2: ) ] и като усилих волюма на китарата като чух едно бръмчене ужасно щях да припадна. Уж съм хванал струните, а пак бръмчи. Преди си бръмчеше само ако е усилена и съм пуснал ръце от китарата. А сега трявба да хвана ръчката и само тогава спира бръмченето. Можете ли да ми помогнете? Аааа само за справка старите ми струни( с който нямах проблеми ) бяха GHS Boomers - Zakk Wiyde, а Новите ми струнки са DR Extra life - Red Devils.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новите ти струни са с покритие, което действа малко като изолатор. Това е причината бръмченето да намаля при докосване на бриджа, но не и при докосване на самите струни. Може би не е лошо да помислиш за екраниране на самата китара ( Има теми в този форум по този въпрос ).

 

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така си е, обаче и аз свиря с такива струни (Еликсир, които също са с покритие), обаче при мен не съм го видял тоя ефект... Довечера ще я видя китарата и ще мислим какво ще става. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При добро екраниране не би трябвало да има значение докосването на струните или поне не осезаемо.

 

Еми то моя Squier не е екраниран. Но както беше писал по-горе Overdrive отпуснах пружините на тремолото и бръм-а цякаш намаля, но все още го има. Тая вечер Baby Thomas ще я погледне и ще каже тежката си дума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.