_Guitar_hero_ Публикувано Април 14, 2008 Публикувано Април 14, 2008 Здравейте колеги. Да започна отначало. Имам Squier Strat. custom със сменени Brige i neck адаптери(Lil killer) И като цяло китарката е много добра. Днес реших да си сменя струните. Преди smqnata си свирих и всичко беше ок, но след смяната на струните като настройх китарата и като включих кубето и Sans-AMP-a [ с който се сдобих скоро ( това си е чиста фукня ) ] и като усилих волюма на китарата като чух едно бръмчене ужасно щях да припадна. Уж съм хванал струните, а пак бръмчи. Преди си бръмчеше само ако е усилена и съм пуснал ръце от китарата. А сега трявба да хвана ръчката и само тогава спира бръмченето. Можете ли да ми помогнете? Аааа само за справка старите ми струни( с който нямах проблеми ) бяха GHS Boomers - Zakk Wiyde, а Новите ми струнки са DR Extra life - Red Devils. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Не мисля, че е от струните. Утре ще я опрайм, споко! Цитирай
Overdrive Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 да позная - сложил си по-тънки и пружините на трем. трябва да се отпуснат Цитирай
the_man_who Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Новите ти струни са с покритие, което действа малко като изолатор. Това е причината бръмченето да намаля при докосване на бриджа, но не и при докосване на самите струни. Може би не е лошо да помислиш за екраниране на самата китара ( Има теми в този форум по този въпрос ). Поздрави Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 Така си е, обаче и аз свиря с такива струни (Еликсир, които също са с покритие), обаче при мен не съм го видял тоя ефект... Довечера ще я видя китарата и ще мислим какво ще става. Цитирай
the_man_who Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 При добро екраниране не би трябвало да има значение докосването на струните или поне не осезаемо. Цитирай
_Guitar_hero_ Отговорено Април 15, 2008 Автор Отговорено Април 15, 2008 При добро екраниране не би трябвало да има значение докосването на струните или поне не осезаемо. Еми то моя Squier не е екраниран. Но както беше писал по-горе Overdrive отпуснах пружините на тремолото и бръм-а цякаш намаля, но все още го има. Тая вечер Baby Thomas ще я погледне и ще каже тежката си дума. Цитирай
Recommended Posts