the_gorer Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Навремето Adrian Smith след напускането на Iron Maiden отива да свири в Bruce Dickinson, а другия китарист в бандата свирел в Dropped D. И Смит като го видял как хваща барета на 5 и 6-та му рекъл: "Кво прайш, ве луд?!", а оня го светнал, че това е Dropped D и оттогава Ейдриън Смит почнал да жули и той в Dropped D. Излиза, че Bruce Dickinson също свирят в Dropped D. Това го гледах на едни уроци към www.guitar.com Цитирай
vovcho Отговорено Юли 12, 2005 Автор Отговорено Юли 12, 2005 Да! И аз го имам това. Ама не са всички песни. Ама хора аз затова написах точния строй, защото ме интересуват групи в Dropped D, както някой нещо се опита да ми изясни, но както после Sturmfuhrer вмъкна, аз написах точната настройка, която ми трябва. Благодаря на всички. Обаче Soad, примерно, свират по-ниско. Та пак казват трябва ми Dropped D. Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Да и моите отговори както и този на Илийката все още ва'жат: Soundgarden, RATM, Alice in Chains. Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 ...Bruce Dickinson Ами де да знам, по принцип прави впечатление, че по- алтернативните групи ползват Dropped D, ама това не е меродавно правило, щото ей го и Ейдриън Смит го е изучил този мурафет, че даже му харесало... :think: Цитирай
vovcho Отговорено Юли 12, 2005 Автор Отговорено Юли 12, 2005 the_gorer написа: ...Bruce Dickinson Ами де да знам, по принцип прави впечатление, че по- алтернативните групи ползват Dropped D, ама това не е меродавно правило, щото ей го и Ейдриън Смит го е изучил този мурафет, че даже му харесало... :think: Да, той си свири некои работи в Ре. А бе аз на Мейдън съм им фен от доста време Да не те притесняват те Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Кой да ме притеснява, дя? :think: А той Смит и в Мейдън ли жули в Dropped D? Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Sturmfuhrer написа: И МИ КАЖЕТЕ КОГА JUDAS СА СВИРИЛИ В DROP D! Целия период на Tim "the Ripper"Owens B Judas е в DROP D та даже и breakin the law и another thing commin ги свиреха така.Сега не энам дали са още в тоэи строй. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 vovcho написа: Да! И аз го имам това. Ама не са всички песни. Ама хора аз затова написах точния строй, защото ме интересуват групи в Dropped D, както някой нещо се опита да ми изясни, но както после Sturmfuhrer вмъкна, аз написах точната настройка, която ми трябва. Благодаря на всички. Обаче Soad, примерно, свират по-ниско. Та пак казват трябва ми Dropped D. надявам се този път хората да прочетат и да няма малоумни коментари. Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Аз имах впредвид точно dropped D в моите постове. Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 То ще е по-лесно да се изброят тези, които не го използват май... :think: Цитирай
assoass Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 JoiNT_NaTuRe написа: Godsmack, SoaD нещо сив грешка за тез групи ми се струва. Godsmack и SOAD свирят в drop C! Или поне това, което съм слушал Цитирай
assoass Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 hypermusic написа: tool, ние А кои сте вие? Цитирай
Recommended Posts