alexthegreat Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 Ма ние това много добре го знаем Но там е проблема, че кой ли дето има плотер за няколко хиляди лв. например ще си мръдне г*з* да ти изреже две, три неща за няколко мизерни левчета... Дано не съм прав.... Цитирай
I=====I Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 (Редактирано) Ето това тук са твоите хора: http://betasoft-bg.com/home/content/html/main.htm Работил съм с тях два - три пъти и мога да ти гарантирам че ще си свършиш работа. Приготви си картинката и ходи директно при тях - те ще ти предложат и материал. Файлчето най-добре да е *.cdr (CorelDRAW) - всичко в криви. Ако Corel-a те затруднява всякакъв друг векторен формат ще свърши работа. Само да поясня че друго не става, само вектор! Някой да не хукне да си реже градиенти че ще стане за смях. Точността на плотера им беше малко под милиметър - брой го един, това ще рече че трябва да нямаш връхчета и детайли по-тънки от милиметър, защото резултата може и да не е задоволителен. Успех. П.П. Логото на Sisters of Mercy от аватара ми съм го подготвил и тези дни ще ходя да си го направя на т-шърт на същото място - просто пример. По-нататък ще последва и последния кадър от това вдъхновено от Депеш спотче: http://www.ostro.biz/astron/speak.html Пуснете звука! Редактирано Юли 14, 2005 от I=====I Цитирай
alexthegreat Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 А мерси много за инфо-то....най-вече, че ме препази да стана за смях Направо се бях засилил с джипега.... Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 alexthegreat, разтърси ли се за ваденки? Аз преди два-три месеца пробвах да намеря и навсякъде ме гледаха като полу-идиот, решил да се забавлява на техен гръб. Цитирай
alexthegreat Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 Разтурсих се ама нищо...вярно няма никъде май...даже най-обикновени прозрачни самозалепващи етикети няма, само бели Имам леки надежди за магазина "Оранж" на "графа" до "славейков"(София), ама не работеше раздела за канцеларии... И мен ме гледаха с лека насмешка диваците Цитирай
solo5 Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Ма ние това много добре го знаем Но там е проблема, че кой ли дето има плотер за няколко хиляди лв. например ще си мръдне г*з* да ти изреже две, три неща за няколко мизерни левчета... Дано не съм прав.... ми нали това им е работата аз в Бургас познавам точния човек навремето си бях направил подобно лого готиното е, че пича и той свири на китара и слуша рок и метъл та му беше интересно сега сме големи френдове Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Разтурсих се ама нищо...вярно няма никъде май...даже най-обикновени прозрачни самозалепващи етикети няма, само бели Имам леки надежди за магазина "Оранж" на "графа" до "славейков"(София), ама не работеше раздела за канцеларии... И мен ме гледаха с лека насмешка диваците Аз всеки момент очаквам да ми донесат прозрачното самозалепващо фолио...струвало 3 лева и от него могат да се направят стотици лога.......Имам един много важен Куешчън....китарата ми е Скъайър..след като премахна сегашното гадно лого и залепа новото...после трябва да се лакира ...а дайте предложение с какво? Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 не се бях сетил за лак дали има някъ дето е като спрей :think: ,,,,а хора да знаете че надписите от Скуайъра падат много лесно Цитирай
vlex Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Въй-въй! Още никой от скуаяр-хейтърите не се е изказал с нещо от рода на "Мче то само надписите лесно да им падаха!" А ся по темата Отде набара листчетата тъй бленувани?! От Ориндж ли?! Понеже не ми е мн напосока та да знам има ли смисъл да се отклонявам от курса или само подметките ще си износвам път да бия Цитирай
ultrazone Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Пичове, мисля че мога да ви помогна ако държите да си направите логото на режещ плотер. Дори и да нямате файла във вектори, аз съм насреща . Цената на векторизирането е ориентировъчно около 5 лв., но все пак зависи и от сложността. А самото изрязване на плотер е около 10 лв. Мисля че ще ви излезе доста по-тънко околкото в рекламна агенция. Ако някой все още проявява интерес може да ме намери на тези телефони: 0896179479 8451462 Цитирай
TONY Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Utrazone - си е направил сам дървото на живота - на неговия ибанец естествено идеята е от джема на Вай но работата е много майсторска я сподели с такива ли -вектори - плотери го ноправи и пости една снимка да видят съфорумниците за какво иде реч Цитирай
ultrazone Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 (Редактирано) По специална молба на TONY Иначе да, точно така става, TONY, с PVC и режещ плотер Редактирано Март 17, 2006 от ultrazone Цитирай
Recommended Posts