headless Публикувано Април 13, 2008 Share Публикувано Април 13, 2008 здравейте на всички четящи тази тема въпроса ми е дали някой знае как мога да си го намеря това камионче!!! от много,много време насам,ми се иска да си намеря dimedistortion-на,но все удрям на камък и вече не знам какво да правя попрегледах тук-там,но за съжаление не открих нищо някой можели да каже дали има вносител на този продукт,и къде мога да си го намеря!!! бих бил много,много благодарен на всеки решен да помогне с малко информация !!! БЛАГОДАРЯ предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Април 13, 2008 Share Отговорено Април 13, 2008 Отиди или се обади в xxxx. Те са вносители на Дънлоп. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
trolla Отговорено Април 14, 2008 Share Отговорено Април 14, 2008 До колкото знам Factro също Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
headless Отговорено Април 14, 2008 Автор Share Отговорено Април 14, 2008 проверих във представителите на xxxx тук в Пловдив,но там ми казаха,че го нямат и че сигурно в София го имат в наличност на склад. та искам сега ако може пак да попитам дали някой може да ми каже в София дали наистина го има някъде из магазините!!! ще ви бъда още по благодарен ако някой отново ми помогне с малко информация Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Април 14, 2008 Share Отговорено Април 14, 2008 хм аз не бих очаквал някакъв "сигначър" продукт направен след смърта на китарист и никога неизползван от него да звучи автентично - дали не е просто някаква реклама и комерсиалност всичко за да си продават MXR дистерите? Давам пример с Хендрикс, защото съм по-запознат с него - гледайки струни Jimi Hendrix виждам че са nickel-plated , а знам че всъщност е свирил ВИНАГИ с pure nickel - е това ако не е рекламен трик или за Crybaby Jimi Hendrix, нищо че всъщност е ползвал Vox... че същото е май и тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts