Sturmfuhrer Публикувано Юли 12, 2005 Публикувано Юли 12, 2005 Доста ми е интересно какво точно прави phaser-а със звука, а в интернет не намерих точното инфо за това. Така че ще ми е интересно съфорумците да ми обяснят Най-вече очаквам Сънчу като се събуди да каже Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 И аз това се чудех, а следващата цел ми е или един дилей или фазерчето на Electro Harmonix. Моля за малко инфо. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 12, 2005 Автор Отговорено Юли 12, 2005 Ако кажете две думи и за флангера грешка няма да имате! Цитирай
synchu Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 (Редактирано) Sic loquutus est ad vir... Вместо да си говорим дълго и нашироко - е един сайт (със семпли вкл.): http://guitarplayers.net/lessons/lesson07/lesson07.html Фейзъра прави ефект тип "уииииуиииуиии" (хехехе ),като все едно звук от китара примесен с двигател на самолет (или свистенето от гумите на преминаваща кола). Фленджъра прави почти същото само че дублира сигнала с различно забавяне.... Редактирано Юли 12, 2005 от synchu Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 12, 2005 Автор Отговорено Юли 12, 2005 Заеби ги семплите. Аз можем да видим какво се чува след ефекта, ама мисълта ми е да разбера как работи. Ще прочета сега и ще коментирам дали съм разбрал. Thanks преди това Цитирай
synchu Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 (Редактирано) Заеби ги семплите. Аз можем да видим какво се чува след ефекта, ама мисълта ми е да разбера как работи. Ще прочета сега и ще коментирам дали съм разбрал. Thanks преди това въх Ми базово обяснено си играе с фазата на сигнала и миксирайки с оригиналния сигнал се получават затихвания/усилвания на сигнала, които за да не изчезва звука изцяло (т.нар. Phase cancelling, ако и когато се получи пълно затихване) се буферират и ако се получи пълно затихване се използва буфера... ( Dylan_101 не ме бий бате отдавна беше ) Редактирано Юли 12, 2005 от synchu Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 12, 2005 Автор Отговорено Юли 12, 2005 Всичко е разбрано всичко е ок Благодаря, Сънчу и на другите дето помогнаха по icq (Налбантов демек) Цитирай
Recommended Posts