bulby Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Споко де, слушал съм и Heaven Shall Burn, Caliban, Killswitch Engage, Zao, Unearth, Converge и много други подобни, но тук ставаше въпрос за old school death/thrash метъл !! Работата е там, че като чуя последния Kreator си викам "Ами не е лош", но като си пусна Hellhammer "Apocalyptic Raids" (от '84та, издавано на плоча) и се потапям в съвсем друга атмосфера просто... Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Споко де, слушал съм и Heaven Shall Burn, Caliban, Killswitch Engage, Zao, Unearth, Converge и много други подобни... хехех пропусна и Год Форбид дето ще ни сгреят за машийн хед Олд слуула са си старите групи хех другото малко насилено ми звучи нова група да прави нещо твърде много пъти направено..трЕбЕ си прогресиране ..леле като спомена Ънърт :wall: :violin: :guitar: :killyou: Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 22, 2004 Автор Отговорено Ноември 22, 2004 sw1tched, По въпроса за изчистения саунд: не съм го слушал това което си дал за пример и не мога да го сваля, но сигурен ли си че отговора не е в различния начин на свирене? Що се отнася за китарния саунд, точно такъв си ми харесва: ултра изрязани средни, много характерен за дет метъла от флорида в началото на 90-те. А относно прогреса и това че дет метъла бил изчерпан: всеки има право на мнение. Мойто обаче е изключително обективно (в смисъл независимо) защото правя музика единствено за свое удоволствие и хич не ме е грижа дали ще се хареса масата от лигльовци фенове на Мерилин Менсън например. Одобрението на 5-6 олд скуул фена за мен значи много повече! Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 ултра изрязани средни ................... :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: ................... Така,така!!!САМО ТАКА!!! Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Ето http://www.freewebs.com/distorment/TreeOfFreedom.mp3 за която говорих..част от нея колкото да чуеш групата мисля че можеш да сваляш от тоя хост. Давам я дори и да не спорим..просто ме кефи особено тоя фейд ин..пък нека е глезотия :killyou: Едит: сори за прекъсванията, от мп3-то са Цитирай
jFog Отговорено Ноември 26, 2004 Отговорено Ноември 26, 2004 Няма да се плашункаме за саунд-а сега.... важна е идеята п.с. Пантерите и Каркасите за дету ме трошат мене от към звук...(макар че едните почти не ги слушам) Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 28, 2004 Автор Отговорено Ноември 28, 2004 Ето http://www.freewebs.com/distorment/TreeOfFreedom.mp3 за която говорих..част от нея колкото да чуеш групата мисля че можеш да сваляш от тоя хост. Давам я дори и да не спорим..просто ме кефи особено тоя фейд ин..пък нека е глезотия :killyou: Едит: сори за прекъсванията, от мп3-то са sw1tched, ето един семпъл специално за тебе: soundsample давай направо с десния клавиш и save as... Тоя саунд сега харесва ли ти? Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 28, 2004 Автор Отговорено Ноември 28, 2004 Няма да се плашункаме за саунд-а сега.... важна е идеята п.с. Пантерите и Каркасите за дету ме трошат мене от към звук...(макар че едните почти не ги слушам) Carcass "Necroticism" е образец за саунд, спор нема... Други любими са ми Sodom "Agent Orange", Death "Human", Pestilence "Testominy of the Ancients" и "Consuming Impulse", Obituary "Cause of Death", Suffocation "Effigy of the Forgotten"... Абе повечето неща на Scott Burns Цитирай
Guest TONY Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 KEFI ME OPREDELENO AKO SI OT SOFIA I SE POIAVISH V BG STE SE RADVAM DA ZAPISHEM NESTO ZAEDNO Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 Dylan_101 ето един семпъл специално за тебе OMG за к'во говорим Друг филм е това Твое ли е ? Колко layer-а и с какъв pan са ? ..ако ти се споделя за нас младежите дето има какво да учим де хехех. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 мда, това ми е кабинет-симулатора в действие всъщност разликата между мойто парче и това от микса е само в EQ на барабаните (изрязяни ниски( и китарите, които този път имат средни... иначе микса е: две ритъм китари на -10% и +10% pan, по принцип ги слагам заедно на 1 стерео трак. Може би имат съвсем лек reverb, не помня вече, щото пробвах няколко различни микса бас по средата - моно трак, и барабани... MIDI тайна за по-"събрано" звучене е да миксираш китарите и баса и да компресираш леко (около 6 dB). Можеш и да добавиш барабаните преди тази компресия, но без чинелите!!! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 TONY, регистрирай се и ми прати лична бележка... но по принцип в бг съм за по 1-2 седмици по коледа и 2-3 лятото... Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Dylan_101 10x за ..tip-овете така да кажем. Симулациите ти цепят мрака Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Аз се потиснах; много добрячи тук; ебаси форума, ше ви съдя за морални щети.. Много си добър бе :violin: Цитирай
Black Bird Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 искам да вземам уроци от теб за звук! Цитирай
Recommended Posts