Jump to content
Българският форум за музиканти

Поредното


Recommended Posts

Може ли да се направи някъде раздел, където дадена група да може да търси друга група от друг град за съвместни концерти. Мисля, че това би помогнало за по-добррата координация между групите. Примерно пускам си аз темичка, че търся група за съвместен концерт във Варна и някой ми пише, след което се свързваме и на ЛС се уточняваме къде, колко и всички подробности по този въпрос. Групата "домакин" се заема с рекламата и озвучението, коментират се цени за вход , озвучение, реклама и т.н. и накрая се разтърсва съответния град из основи.

 

 

 

 

Мисля, че ще е ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРСКИТЕ музиканти

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За целта имаш поне 3 раздела.

 

Лайв, Търсят се Музиканти, Музикален Бизнес, Какво Къде Кога, Говорилня,

 

вече станаха 5. Ако създадеш съответната тема в един от тях, може ако се развива добре да се пинне примерно, така че винаги да се вижда.

 

Аз още не разбирам всички тия предложения за милиони раздели.

 

Форумът и в момента има много, ама много раздели, но все още е в рамките на функционалното и практичното...

 

Иначе и аз искам да ми отворят раздел "Раздела на Флиск" :music:

 

В смисъл, основната рамка на форума е зададена, преди да поискаме от модераторите да сменят това и онова, мисля че въпроса е "дали аз не мога да го свърша по някакъв начин".

 

Във формата на форума имаме голяяяма свобода да си организираме нещата както ние си искаме и да подхващаме инициативи...

Редактирано от fLiSk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всъщност , като под разделение на раздел лайв... да добре би паснало. А това е място за предложения, този раздел и мисля, че мога да пиша каквото ми хрумне , което би спомогнало за развитието на форума, както й на членовете му и всички, които го четат. Така че не мисля, че предложението ми е не на място, но ся ще постна същатата тема й в раздел "лаив"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен идеята ми се струва читава - нещо като локален майспейс, като "Самопредставяне", но за банди. Ще е от полза, особено за групи, които правят авторска музика и нямат достатъчно репертоар да запълнят цяла вечер (като мойта :) ), заради което им трябва и друга банда :surprise: Струва ми се, че в идеята има хляб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм за такава тема във форума

Това ще е хубаво за всички ни понеже така банди от

различни градове ще могат да си подадат ръка

и да си помагат взаимно

Гласувам с две ръце

PEACE BROTHA'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Поздрави на всички

 

а за всички хейтъри

те си знаят:greenball:)))))))))))))))))))))))))))))))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такава тема може да направи всеки, който поиска :music336: Просто създава нова тема и пуска текста, който смята, че ще привлече интерес от страна на групите. Това си е стандартен метод на пускане на тема, който няма да изисква намеса от администратор или модератори. Вече отделен е въпроса дали групите ще откликнат. На този етап да се прави нов подраздел аз лично смятам, че не е необходимо. Това просто ще създаде поредната среда за писане на много офтопик, който дори може да доведе до скандали между групите при влошени взаимоотношения. Ще е яко да има подобно организиране на групите, все пак. Помя, че имаше подобна тема, която залезе много бързо :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Вероятно не е имало кой да се грижи за темата, което говори много зле за музикантите в България. На запад нещата са много различни и си мисля, че с общи усилия можем да се доближим то техния стандарт. Не си спомням кой ми беше каза " направо съм поразен от овълчването на бандите" или нещо от сорта беше. Човека е прав - ние сами не си помагаме, какво искаме тогава... та в този контекст си мисля, че нещата могат да се поправят. И ако темата, която съм пуснал в "търсят се музиканти" се вземе предвид и се направи раздел , това би помогнало на много хора. Относно дразгите , който биха могли да се появят - това е друга тема, но тях къде ги няма, дори сутрин като стана и отида да си хвана автобуса, когато не съм с кола, те пак са на лице с първата бабка, която ми препречи пътя. Не може всико да се основава на предположения, който са базирани на частен опит, като казвам частен , визирам индивидуален.... в крайна сметка сам човек не може да направи нищо в масите, или ако може то ще е с неймуверни усилия. Надявам се много музиканти да подкрепят идеята и да се включат в организирането на турнета на други банди ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На запад нещата са много различни и си мисля, че с общи усилия можем да се доближим то техния стандарт.
Макар и да не желая да ти убивам ентисиазма и да ти развалям хатъра, ми се струва, че е добре да бъдеш малко по-реалистична в очакванията си :thumbs_up: За съжаление, в много от случаите въпросът опира до елементарно възпитание и дисциплина. Едно е, да изпиеш по бира с някой колега, съвсем друго е - да заложиш пари, време и репутация за една евентуална съвместна инициатива...Все пак ти пожелавам успех...И повярвай ми, късмет ще ти е нужен... Редактирано от Schagerl
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^пич, в очкванията съм си доста реалистичеН. И за да тръгна да правя нещо такова имам покритието да го направя, или поне не съм съвсем на нулата, въпроса е , че повечето ми пожелават само успех, а малкото който са навити да правят нещо са банди , които тепърва прохождат. А аз съм с 2 ръце за ДА СЕ ПОМАГА НА ТЕЗИ <КОЙТО ПРОХОЖДАТ!!! Който иска да правим нещо съвместно в Пловдив винаги може да ме потърси и да измислим някво участие. Вече почвам да разбирам защо този, който преди време е искал да прави същото като мен се е отказал - САМО НЕГАТИВИЗЪМ!!! Някой някога да го е правил това, да се е опитал да го направи....СТОИМ СИ И ХЛИПАМЕ, ДРУГО НЕ МОЖЕМ, а можем УСПЕХ!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, човеко... Не е негативизъм. Реализъм е... Както и да е. Аз съм за това да има подобна тема и ако искаш я създай ти. Ако темата има търсене то тя ще застане като пинната във форума. Това е начинът, а не да пишем в раздел Предложения дали ще се получи или не. Трябва да се пробва. Но структурирай темата така, че да се знае, че тя е само за информация за групи и съответните им градове. Темата не трябва да се превръща в тема която да дублира идеята на раздела за търсене на музиканти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Кво стааа с темата бре Ице.Мися че е зарибена идейката ти!прави тема и групите търсещи да пускат!

Редактирано от NeonGod
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.