mravata Отговорено Април 9, 2008 Отговорено Април 9, 2008 Много ми хареса лекотата с която се носи, изслушах го с голямо удоволствие Много чаровно!! Цитирай
antonium Отговорено Април 9, 2008 Отговорено Април 9, 2008 да, готино е на 0:58 много яко си повдигаш лявата вежда Цитирай
karapetkov Отговорено Април 9, 2008 Автор Отговорено Април 9, 2008 10x. Другия път - по-добре . Цитирай
Mandalay Отговорено Април 10, 2008 Отговорено Април 10, 2008 На мен също ми харесва. Тембърът ти е много приятен. Имаш леки проблеми с интонирането основно в низходящи интервали. Избягал си от оригинала, но не ми е достатъчно (субективно мнение, въпрос на усещане). На мен също ми харесва лекотата, но на моменти отива в небрезност, та чак в безразличие. Особено що се отнася до дикцията. В заключение: ще ми се да чуя малко по-убедителни ниски, повече артикулиране и малко повече емоция. Някак си ми равнее, не усещам натрупване, развитие, промяна. Цитирай
karapetkov Отговорено Април 10, 2008 Автор Отговорено Април 10, 2008 Ниските са ми били винаги проблем. А като цяло имам всеоще проблеми и със "постановката", тъй че емоцията може да се развихри свободно когато ги отстраня. Цитирай
SLADKO_ Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 Ниските са ми били винаги проблем. А като цяло имам всеоще проблеми и със "постановката", тъй че емоцията може да се развихри свободно когато ги отстраня. Според мен просто не усещаш досатъчно самата песен и за това се получава сковаността на изпълнението!Иначе чудесен тембър!Пробвай нещо на български може там да звучиш по-отворено като вокали!Успех! Много ми харесва песента! Цитирай
TrumpetNick Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 Освен интонацията, дикцията също се нуждае от малко внимание звучи добре, но малко недодялано. Цитирай
karapetkov Отговорено Април 11, 2008 Автор Отговорено Април 11, 2008 Р-то ми е малко секси за Български песни. Иначе - ше я издяламе беееее. Цитирай
SLADKO_ Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 Р-то ми е малко секси за Български песни. Иначе - ше я издяламе беееее. На мен Р-то, П-то, Ш-то, но това не ми пречи да пея на Български Цитирай
karapetkov Отговорено Април 11, 2008 Автор Отговорено Април 11, 2008 Р-то ми е малко секси за Български песни. Иначе - ше я издяламе беееее. На мен Р-то, П-то, Ш-то, но това не ми пречи да пея на Български Хи-хи, ти съвсем секси . Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Много леко пеене, браво! Но както са ти писали и другите, граничи с небрежност, т.е. нямаш опора, нямаш ясна дикция, нямаш хъс в пеенето. От друга страна, самата песен трябва да си е нежна, но това не е тази нежност "Аз си мисля за теб и предъвквам сандвич" Гласът ти е много красив, поне за моите ушички! Цитирай
karapetkov Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Между другото, бавните песни са най-трудни за пеене. Цитирай
karapetkov Отговорено Април 15, 2008 Автор Отговорено Април 15, 2008 Ся се запалих нещо по Bidge Over Troubled Water. Stay Tuned. Цитирай
Recommended Posts