NessoR Публикувано Ноември 15, 2004 Публикувано Ноември 15, 2004 чудих се къде в форума да задам този въпрос и реших тук да е: кой е Мерцедеса на китарните процесори? Имам един Иванец преправян в нас, който събира прах от дълги години ама като ви слушам ми се досвири, имам един много скапан зоом 5хх амп симулатор, ще ми се да си взема някакъв много добър процесор, но не съм се интересувал от години. Я кажете някакви модели дето много ги хвалят по ревютата в гитарните медии, ако може с възможности и цени. предварително благодаря? Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Zawisi Kwo Iska6 Da Sviri6 Az Sum Sus Zoom 707 II Koito Opredeleno Ne E Nai Hubaviq Processor , No Tui kato I Mercedesa Opredeleno Ne E Nai Qkata Kola Moe6 Da Hodi6 Da Go 4ue6 6ti Napravq Sravnenie - Edin Priqtel Si Ze Nekuv KORG sus 100 lv po skup ot zoom-a i suvsem otgovorno ti zaqvqvam 4e nikoga ne moe da iskara tolko heavy sound kuvto zoom-a moje. A 6tom Ima6 I Zoom-sko kube na4i 6e si pasnat idealno Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Никога ЗООМ Стига метални звуци идващи от бъдещето има време когато китарите ще се използват само от киборги Зоом освен звуци с привкус на стърготини друго не могат да извадят сега очаквам да ме оплюят поне 10 притежателя на зоом...НО Ако търсиш добър амп симулатор то това не е зоом Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 !!!Vij Po Nagore!!! Opa Sorry Ne Korg Ami Digitech E Processor-a Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Nalbantov 6a Ma Izvinqva6 Ama S Moq ZOOM + Hubavi Koloni Vadq Sound Ala Children Of Bodom I Men Twa Mi Stiga E I Moje Bi Children Of Bodom Sa Sus Sound Ot Bude6teto 6toto Nqma Malmsteen-ski Sound Li? Emi Normalno E 4ovek Da Se Razviva... P.S.:Ina4e Ti SLu6ah Ne6tata I Ni6to Lo6o Ne Moga Da Kaja Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Nalbantov 6a Ma Izvinqva6 Ama S Moq ZOOM + Hubavi KoloniVadq Sound Ala Children Of Bodom I Men Twa Mi Stiga E I Moje Bi Children Of Bodom Sa Sus Sound Ot Bude6teto 6toto Nqma Malmsteen-ski Sound Li? Emi Normalno E 4ovek Da Se Razviva... P.S.:Ina4e Ti SLu6ah Ne6tata I Ni6to Lo6o Ne Moga Da Kaja пък ти кво ми се връзваш.... щом те кефи къде е проблема просто казвам че зоом са си зоом Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Ако питаш мен за парите, които си готов да дадеш за процесор си намери някакво combo!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 ако питаш мен никога Амп само ше тормозиш околните бъзик бря взимай там нещо и захващай свирнята Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 E Zoom Sa Si Zoom Moe Da Ima I Dobra Strana Kwo? Nalbantov Ti S Kwo Sviri6? Nalba[color=gra y]ntov :guitar: Ohial_Ixela --> :wow: Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 не свира с процесори ето разгледай тук http://dimitar.audioshot.net/gear/gear.htm Цитирай
Mephistopheles Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Налбантов каза според него само да не е Зуум... Аз съм на същото мнение. Лично аз смятам Digitech за най добрите. Вероятно доста хора няма да се съгласят с мен, но съм свирил със Зуум, свирил съм с Корг, свирил съм и с Digitech и то не съм с вирил с най евтините модели... Продават Диджита по магазините доста, или разгледаи и реши. Но съм твърдо за Digitech Цитирай
NessoR Отговорено Ноември 15, 2004 Автор Отговорено Ноември 15, 2004 хора кажете някакъв модел на Digitech тогава да видя в нета за какво иде реч ... а за зоом-а ... Цитирай
Guest Guest Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 RP200A, RP300A, GNX4 (макар да е доста скъпичък) са според мене тия дето си струват да им обърнеш внимание Цитирай
NessoR Отговорено Ноември 15, 2004 Автор Отговорено Ноември 15, 2004 RP200A, RP300A, GNX4 (макар да е доста скъпичък) са според мене тия дето си струват да им обърнеш внимание http://www.zzounds.com/item--DGTGNX4 Цитирай
NessoR Отговорено Ноември 15, 2004 Автор Отговорено Ноември 15, 2004 Boss GT6 Guitar Multiple Effects Processor ? Korg ToneWorks AX1500G Guitar Multi-Effects Processor ? Цитирай
Recommended Posts