James Hetfield Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Абе някъде към 3 месеца има между две смени на струни. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 string polish-a ми го продаде ники драгнев за 14лв и определено има идея в него - преди и след свирене се чистят струните с него и стават много приятно хлъзгави и удобни за слайдове и бързо свирене а и се запазват по-дълго време. Цитирай
Feuermeister Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 Аз си ги сменям когато се пре*бат Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 Когато почнат да губят звън и почнат да потъмняват сериозно. Ако свиря всеки ден с един комплект съм не повече от месец. Много дълго време съм свирил с Д`Адарио. Сега съм с Дънлоп и съм много доволен 10-46 Цитирай
Nightmare81 Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 Сменям ги на 2-3 месеца . Зависи от марката : ФЕНДЕР-ките - ги смених още на 1-вия месец . Доволен съм от ЯМАХА , потъмняват си но не си губят тона .Преди време ми казаха че мога спокойно да ги почиствам с напоена със спирт кърпа. Става , нямам проблеми . И за тези които не са много наясно : почистването с кърпа и спирт става като се хване САМО струната , без да се докосва грифа и прагчетата !!! Да не се окаже че аз съм виновен после , ХАХАХА . Кийп рокин' Цитирай
Valserp Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 На 2 месеца средно. Случвало ми се е да не съм сменял толкова време, че чак тунера да не иска да хване тона й. Грозно е. Цитирай
bigjav Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 string polish-a ми го продаде ники драгнев за 14лв .... Много се е изсилил тоз човек, бре! Цитирай
Icarus Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 Когато има кинти. Което в общия случай прави през няколко месеца. Аз и толкова свиря, като се замисля.. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 Средно... на 6 месеца. Еликсира толкова държат, че и повече някой път, но според зависи. Изкарвал съм и 10 месеца, но като свиря по-рядко. Иначе от умрелите марки след 1-вия месец е гадничко... Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 Mи на кухарката си седят вече има 10 години,е ако се скъса някоя само я наставям Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 На последното сменяне ,когато свалях старите половината се разпаднаха. Иначе га изпаднат кинти ,месец + - седмица. Цитирай
LOE Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 зависи.. ако е само за репетиции, може да издържат 2-3 месеца, там не е особено фалтално ако звука не е съвсем ясен, но покрай записи и концерти - задължително чисто нови струни Цитирай
kostaaa Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Абе как се казва тва придърпването на струните с ръка? Трябва да почна да го прилагам вече като си сменям струните Цитирай
SviStyle Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Около месец.Фендерите повече не държат, но ме кефят.Прясната струна си е прясна. Цитирай
Recommended Posts