Srebrin Публикувано Април 6, 2008 Публикувано Април 6, 2008 (Редактирано) Здравейте, осъзнавам, че тук 90% от хората не са почитатели на поп-фолк.Въпреки това съм сигурен, че има добри музиканти и искам тяхното странично мнение. Изпях песента "Пиян" .Кое ви харесва,кое - не . Също така имам леки говорин дефекти - много ли са дразнещи или са търпими ? Благодаря предварително и се извинявам, че ви измъчвам с това http://4storing.com/ct7u4/72f47edaf4f561d0...7111bddf81.html Редактирано Април 6, 2008 от Srebrin Цитирай
Srebrin Отговорено Април 11, 2008 Автор Отговорено Април 11, 2008 Айде, бе хора, моля ви! Никой ли няма поне една яка критика да прасне.Безразличното мълчание е много по неприятно от нея.Това, че не слушате поп-фолк не означава, че не можете да дадете една странична оценка за глас,тембър,извивики и т.н Цитирай
Caruso Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Пич няма как да се чуе сложи го на някое нормално място ако искаш мнине!!! Цитирай
Caruso Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Пич няма как да се чуе сложи го на някое нормално място ако искаш мнине!!! Цитирай
iva_musiclab Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Здрасти! Не знам на колко години си, нито колко опит имаш, но имаш много да учиш. Като цяло не е зле, но пееш фалшиво на доста места (нямаш контрол), някои от вокалите са носови (грешно звукоизвличане), нечисти извивки (имам чувството, че ти е трудно да ги правиш; прави ги по-кратки), дефекът ти не е проблем за работа в заведение с подходящи корекции, но за студио не става. Имаш потенциал, но и доста работа те чака. Това е от мен. Успех! Цитирай
Srebrin Отговорено Април 12, 2008 Автор Отговорено Април 12, 2008 (Редактирано) Благодаря, на iva_musiclab , която даде своето мнение!Очаквам и от други !!! Редактирано Април 12, 2008 от Srebrin Цитирай
SLADKO_ Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 Здравейте, осъзнавам, че тук 90% от хората не са почитатели на поп-фолк.Въпреки това съм сигурен, че има добри музиканти и искам тяхното странично мнение. Изпях песента "Пиян" .Кое ви харесва,кое - не . Също така имам леки говорин дефекти - много ли са дразнещи или са търпими ? Благодаря предварително и се извинявам, че ви измъчвам с това http://4storing.com/ct7u4/72f47edaf4f561d0...7111bddf81.html Не знам къде е записвано в какви условия, но на мен ми звучи не много добре като звук!-чистотата на записа имам предвид и то на гласа!Може да звучи много по-добре...Мое мнение.Какво да му е на тембъра ти!? Повече чувство използвай когато пееш поне опитай това ще помогне много на цялостното звучене и внушение на това, което искаш да кажеш чрез песента!А ако не я усещаш просто не я пей, смисъл няма никакъв! Не знам на какъв микрофон си записвал това, но трябва някой да те научи да пееш с микрофон, то не е както да говориш по микрофон! Взимай някъде уроци по пеене, за да се осъвършенстваш това е в твоя полза!Явно е, че се харесваш иначе не би пуснал парчето тук!За това ти желая повече успех при следващия запис и много труд е таланта а не просто даденост!Успех! Цитирай
Srebrin Отговорено Април 13, 2008 Автор Отговорено Април 13, 2008 (Редактирано) SLADKO_ , благодаря ти много за съветите! Напълно ги приемам, само не мога да се съглася с това, че щом съм пуснал тук песента, това непременно означава, че се харесвам.Ако беше така изобщо нямаше да Ви питам дали ме харесвате.Просто обичам музиката и пеенето и искам да разбера как звуча отстрани, защото е ясно, че сам трудно мога обиктивно да оценя себе си! Още веднъж благодаря за мнението, ще се радвам на още такива ! Редактирано Април 13, 2008 от Srebrin Цитирай
SLADKO_ Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 SLADKO_ , благодаря ти много за съветите! Напълно ги приемам, само не мога да се съглася с това, че щом съм пуснал тук песента, това непременно означава, че се харесвам.Ако беше така изобщо нямаше да Ви питам дали ме харесвате.Просто обичам музиката и пеенето и искам да разбера как звуча отстрани, защото е ясно, че сам трудно мога обиктивно да оценя себе си! Още веднъж благодаря за мнението, ще се радвам на още такива ! Повярвай търсиш одобрение!Подкрепа може би...или нещо друго не знам... Когато имаш запис и сам можеш да си направиш анализ на слабите си страни и на силните, ако има такива знам го от опит и от певци с които съм пяла!винаги сме правили анализ на изпятото като са ни записвали...Това е полезно, полезно е сам да видиш грешките си и да опиташ да ги премахнеш с своя или чужда помощ-вокален педагог примерно...Успех! Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Изслушах песента и според мен ако пееше фалшиво поради липса на музикален слух, то това щеше да е в 90% от песента. Значи, според мен не дишаш правилно, постановката ти на звукоизвличане не е добра, което разклаща тона ти, а за украшенията /мелизми, извивки/, трябва да бъдат закачани, а не се натискат, според мен. Като тембър имаш моето одобрение. Като желание - също. Ясно е, че не всеки има възможност да работи в студио, където ще изкарат и пеещ кон същински Елтън Джон. Цитирай
Srebrin Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Чаената Ян , Благодаря и на теб за съветите! А с това за студиото и аз съм съгласен.Мисля, че нямаше да има смисъл да сложа тук обработен запис, на който да няма забележки.Нали целта е да се чуе реалният ми глас и грешките, които правя, за да мога евентуално да ги избегна... Затова ми стана странно, когато sladko_ каза, че ставам повече за заведение, отколкото за студио.Според мен на живо се пее доста по трудно, отколкото в студио с перефктни възможности за "оправяне" на гласа. Цитирай
Srebrin Отговорено Април 18, 2008 Автор Отговорено Април 18, 2008 Това "Мамооооо" е предполагам цензурираният вид на някоя псувня Цитирай
Laura Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 ЗДРАСТИ ,много ми харесва вокалът ти ''а'',определено си имаш талант,това което забелязвам е първо,подложката ти(инструментала)страшно ти пасва и като цяло звучиш добре,но специално на тази песен трябва да предадеш повечко чувство,малко по нежно и с ясно съгласни накрая,в тази песен има доста малко време в което да си поемеш въздух и може би в стремежа си да поемаш дух за следващата фраза се получава така. Говорен дефект нямаш,може би леко изразено на ''ч',''ж'' и ''с''.Интересното е че и аз имам леко проблем със ''с''то но само при пеене,в нормалната реч-нямям!!!Странно..... С удоволствие бих направила дует с тебе,много ме грабна гласът ти!!! Цитирай
Srebrin Отговорено Април 18, 2008 Автор Отговорено Април 18, 2008 Laura, благодаря ти ! Предполагам, че си много права за това, че инструментала ми пасва, защото е свирен специално за мене. Приемам забележките, обаче все пак трябва да се знае, че, когато правех записа наистина бях малко болен (кашлях и носът ми беше леко запушен).Разбира се това не може да бъде оправдание, но все пак е оказало някакво влиание, колкото и малко да е то. Цитирай
Recommended Posts