metalhammer Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 супер яко !! Евала - а момичето е талантливо - слушал съм я наживо във Фенс п.с. Само порфесора не ме кефи на пода ама кой ме пита мен Цитирай
bassiscotta Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 ми добре, добро е момиченцето, но тва на 13 години е била 2005та година или тогава е била на 10, а сега е на 13? щото гледайки другите клипове пише Мона(13г.) И Нафталин - Music Jam 2005 Цитирай
TONY Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Браво! Много добре е станало. Освен доброто свирене и пеене, впечатление ми прави и Фендер Сплеш Стратокастера - честито на собственика! Цитирай
Telerig Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Браво!Много добре е станало. Освен доброто свирене и пеене, впечатление ми прави и Фендер Сплеш Стратокастера - честито на собственика! Браво на момичето - за годините си пее невероятно - представям си ако продължи да развива таланта си докъде може да стигне. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 (Редактирано) ^ докъде ?! ...до Music Idol или до Норвегия,Балтийско Море или Южна Корея ...иначе, добро изпълнение Редактирано Април 18, 2008 от BlackCorsair Цитирай
herz07 Отговорено Април 18, 2008 Автор Отговорено Април 18, 2008 ^ докъде ?!...до Music Idol или до Норвегия,Балтийско Море или Южна Корея ...иначе, добро изпълнение не позна!най много ни дърпат за анталия,обаче е хилава за техния вкус. Цитирай
Recommended Posts